Nexus es congratula d’anunciar-vos la posada en marxa d’una nova unitat que no sols complementarà els tractaments medicoestètics i antienvelliment que realitzem, sinó que obrirà un ampli ventall de tractaments de nombroses patologies mèdiques. Ens referim a la nova Unitat d’Ozonoteràpia Mèdica.

Però, què és l’ozó mèdic? És una barreja d’oxigen i ozó que es genera gràcies a uns aparells específics: els generadors. Com no podia ser de cap altra manera, a Nexus hem optat per la tecnologia més evolucionada i disposem en exclusiva de la marca de referència mundial en generadors d’ozó mèdic. En aquest procés, el metge especialista determina la concentració, dosi i via d’administració del gas segons la indicació clínica, la patologia i les condicions del pacient.

CIENTÍFICAMENT PROVAT I CONTRASTAT, L’OZÓ MÈDIC PRESENTA COM A PRINCIPALS BENEFICIS QUE ÉS:

Revitalitzant i regenerador: estimula les defenses de l’organisme, promou la cicatrització d’úlceres i de teixits articulars malmesos, com en l’artrosi, i promou la recuperació funcional de nombroses malalties degeneratives.

Antioxidant: és l’únic mitjà conegut que és capaç d’estimular els enzims cel·lulars antioxidants, eliminant els radicals lliures responsables de l’envelliment cel·lular i de processos degeneratius orgànics.

Antiinflamatori: la seva aplicació local neutralitza els mediadors neuroquímics responsables de la sensació dolorosa i facilita la metabolització i eliminació dels mediadors inflamatoris.

Antivíric i germicida: inactiva o elimina tot tipus de gèrmens patògens, com bacteris, virus i fongs. Tot aquest enorme potencial es canalitza, segons el pacient i la seva patologia, a través de diferents vies d’administració:

 • Infiltracions (subcutània, intramuscular, intraarticular, intradiscal, paravertebral)
 • Autohemoteràpia (major i menor)
 • Aplicacions transcutànies
 • Aplicacions tòpiques (mitjançant olis i cremes ozonitzades)
 • Insuflacions (rectals i vaginals)

I ENS PERMET ESTRUCTURAR LA PRÀCTICA CLÍNICA EN 3 GRANS ÀREES:

Àrea de Medicina Estètica i Anti-aging

L’autohemoteràpia major és, sens dubte, un dels tractaments estel·lars amb ozó mèdic pel seu efecte preventiu i terapèutic de l’envelliment. Per la seva importància, li dedicarem properament un article monogràfic. A més, millora també la sensació de benestar en general, incrementa la qualitat del son i augmenta les prestacions físiques en general.

Dins de la Medicina Estètica, l’ozonoteràpia mèdica mitjançant infiltracions és, ara per ara, un tractament innovador i d’alta eficàcia, sol o combinat, per al rejoveniment facial i per combatre la cel·lulitis i les adipositats localitzades a escala d’abdomen, malucs, cuixes i genolls.

Àrea del Dolor

L’ozó mèdic té un potent efecte antiinflamatori sense els efectes secundaris de la medicació antiinflamatòria, tant esteroide (corticoides) com no esteroide.

A més, incrementa la microcirculació en les estructures musculotendinoses i té un efecte analgèsic immediat i durador. Per tot això, és un tractament molt indicat en patologies com: artrosi, lumbàlgia, ciatàlgia, hèrnies discals, conflictes discoradiculars, etc.

Els tractaments s’efectuen mitjançant infiltracions locals, ja siguin a nivell subcutani, intraarticular, periarticular, intramuscular o intradiscal, són de tipus ambulatori, d’uns 10-20 minuts de durada, i no requereixen hospitalització.

Àrea de Patologies Mèdiques

Entre les patologies que es poden tractar amb  Ozonoteràpia Mèdica, destacarem:
Angiologia i Flebologia: arteriopaties perifèriques i cerebrals, insuficiència venosa, nafres per decúbit, diabètiques i postflebítiques.
Pneumologia: bronquitis crònica, emfisema i asma bronquial.
Medicina Interna: malaltia de Crohn, colitis ulcerosa, hepatitis.
Neurologia: cefalees, depressió i ansietat, malalties neurodegeneratives.
Oftalmologia: degeneració macular associada a l’edat, retinopatia diabètica.
Dermatologia: múltiples acnes, dermatitis atòpica i psoriasi.
Ferides i nafres infectades
Candidiasi de repetició
Síndrome de la fatiga crònica
Coadjuvant en tractaments oncològics

Un equip altament qualificat i especialitzat en aquesta teràpia, l’aparatologia de referència mundial en aquest àmbit, la personalització del tractament i la col.laboració amb altres centres d’ozonoteràpia a escala nacional i internacional, constitueixen les bases sobre les quals Nexus edifica uns tractaments amb el màxim prestigi, rigor científic i, sobretot, eficàcia.

Dr. Samuel Pinós, col·legiat 2825
Màster en Ozonoterapia Mèdica
Màster Universitari en Medicina Estètica
Especialista universitari en Medicina Estètica
Membre numerari de la Societat Espanyola de Làser Medicoquirúrgic
Director de la Plataforma Làser de Nexus Biomèdic
Director mèdic de les clíniques Nexus

Compartir:
CategoryNoticies
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?