Història

A l’any 1996 el Dr. Samuel Pinós va crear el centre ‘Nexus Bioestètic’ mininexusbioestetic , un centre d’Estètica integral on trobar tot el ventall de tractaments d’eficàcia contrastada dins d’aquest àmbit, des de l’Estètica més avançada fins a la Cirurgia Estètica més avantguardista, passant pels tractaments de Medicina Estètica més innovadors i efectius.

Ubicat originalment dins d’un centre policlínic al Carrer Enric Granados 4 de Lleida ciutat, va traslladar-se l’any 2000 a una de les seves direccions actuals, el Carrer Segrià 26, al quedar-se petites i obsoletes les instal·lacions anteriors davant la nombrosa i creixent afluència de clients i pacients. Un dels factors d’aquest creixement exponencial, va ser, sens dubte la incorporació en l’arsenal terapèutic d’un tractament que llavors era encara incipient i gairebé desconegut: La Depilació Làser Mèdica. Des d’aquesta data, Nexus ha mantingut en aquest àmbit la seva primacia esdevenint un referent nacional i àdhuc internacional en la sistematització, protocol·lització i parametrització d’aquest tractament.

L’any 2008, en necessitar tornar-se a ampliar les instal·lacions , s’optà per deixar l’Àrea d’Estètica Avançada i la Depilació Làser Mèdica en aquest local, i traslladar tota l’Activitat Mèdica i Quirúrgica, a un nou local veí a aquest situat al Carrer Segrià 30 – Passeig de Ronda 74-76.  Així, i per diferenciar les seves respectives activitats, el primer mantingué el nom de ‘Nexus Bioestètic’ i el nou local fou batejat com a Nexus Biomèdic.

Paral·lelament a aquest creixement local, els valors i la professionalitat de Nexus, van anar arrelant i creant escola en el sector, essent creixentment sol·licitat el seu concurs per assessorar i nodrir diversos Centres d’Estètica punters del nostre país.

Aquest fet desembocà en l’establiment d’una xarxa de més de 120 centres col·laboradors arreu de Catalunya i Aragó   i, davant la sol·licitud d’alguns d’ells, en la posada en marxa d’una línia de franquícies . Naixia així ‘Neos’  minineos , un model de franquícia medico estètica amb tecnologia d’avantguarda i amb l’inconfusible segell dels valors que distingeixen a ‘Nexus’.

Simultàniament, Clíniques i Centres Estètics de referència oferien les seves dependències a Nexus perquè dugués a terme els tractaments que tan exitosament havia dissenyat i desenvolupat. S’iniciava així una nova via d’expansió, el de la prestació de serveis en aquests centres concertats.

La darrera expansió de ‘Nexus’, ha tingut lloc aquest darrer any, en obrir un nou centre, en aquest cas propi, a la capital aragonesa. ‘Nexus Zaragoza’ , situat en una zona privilegiada, a 100 metres de la Basílica del Pilar, espera poder assolir també un lloc capdavanter en la Medicina i Cirurgia Estètica.

Ja sigui mitjançant centres propis, centres col·laboradors, centres concertats o franquícies, Grup Nexus  mininexus  té la voluntat de seguir endavant amb la seva política d’expansió, sempre fidel a la filosofia i als valors que originàriament la varen constituir. Tot un preuat bagatge per seguir creixent en el futur.