valors nexus

El filòsof Jean Paul Sartre deia que, el “compromís és un acte, no una paraula” i, tot i que estem davant de paraules, són per explicar-vos actes, fets que demostren qui som i com som: el resultat d’un compromís vers la salut i el benestar.

 

Clínica Nexus, ara fa 22 anys, neix amb una ferma convicció: ser una clínica de medicina estètica que posa en relleu l’avenç tecnològic per anticipar-se i satisfer els desitjos i necessitats del seu client.

 

Sota aquesta premissa podem dir que treballem combinant aspectes tècnics, elements físics i components emocionals que fan de Nexus, una experiència excepcional per a clients i treballadors.

 

A Nexus, més que parlar de Missió i Visió empresarial, parlem de Propòsits i Valors.

 

El Dr. Samuel Pinós, fundador i director mèdic, junt amb Montse Monjo, directora gerent, són l’ànima de Clínica Nexus, persones que inspiren optimisme alhora que rigor i professionalitat. D’ells podem dir que el seu treball és passió i vocació. I que la seva prioritat és escoltar i entendre al client, així com fomentar dins l’equip de treball, un vincle de pertinença, professionalitat i retenció del talent.

 

Els nostres propòsits i raó de ser des del primer dia, han estat diferenciar-nos i especialitzar-nos com una clínica que aposta per tenir la més capdavantera tecnologia, aconseguint en exclusiva, en l’àmbit nacional, aparatologia i marques importades des dels Estats Units. Això implica que siguem la referència en formació d’altres clíniques d’arreu.

 

Aquest tret diferencial, fa que aconseguim la lleialtat i fidelització dels nostres clients, els quals també valoren l’honestedat, professionalitat i atenció rebuda. Clients de Lleida, Barcelona, Aragó i fins i tot d’altres països. Les seves recomanacions i opinions avalen la nostra qualitat i excel·lència. El 96% dels nous clients, vénen recomanats per pacients satisfets.

 

Treballem constantment sota uns valors arrelats, que ens identifiquen:

 • Passió: estimem el que fem i per això gaudim cada dia en el treball, escoltant al client, entenent-lo i oferint-li just allò que necessita
 • Integritat, honestedat i transparència: cerquem el millor resultat i, per aquest motiu a la nostra clínica preval la seguretat i rigor mèdic
 • Responsabilitat: treballem l’estètica des del punt de vista de protegir, prevenir i promoure la salut i benestar de les persones
 • Solidaritat: amb Nexus Solidari col·laborem amb diferents entitats i ONG en la lluita contra malalties, desigualtats i iniquitats. Com sempre diem, Nexus Solidari és el cor del grup
 • Qualitat: definim els nostres serveis basant-nos en l’excel·lència, eficiència i amb valor afegit
 • Cooperació i treball en equip: el personal intern són factor clau de l’organització. Considerem que les persones (clients) confien en persones i consegüentment en les marques, així doncs fomentem la formació, la motivació, la confiança i l’estabilitat. Per aquest motiu implementem plans de conciliació familiar, plans de formació interna, entre altres.
 • Col·laboració i lideratge: apostem pel talent col·lectiu, per aquest motiu, estem en contacte amb els centres més punters i de referència internacional amb els quals col·laborem en estudis conjunts, amb tecnologia prèviament aprovada per les agències sanitàries.

 

Si vols conèixer més sobre nosaltres, no dubtis en venir a les nostres instal·lacions, serà un plaer conèixer-te i ficar-nos al teu servei.

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?