El pas del temps provoca pèrdua de volum i despenjament de la pell en les zones mòbils, principalment en galtes, mandíbula i parpelles.

La HC o Hidroxiapatita Càlcica és un dels grans avenços de la medicina estètica per a reposicionar volums de la cara i aconseguir un aspecte llis, ferm i més jove.

EN QUÈ CONSISTEIX EL TRACTAMENT

El tractament consisteixen en injectar un farciment dèrmic a força d’Hidroxiapatita Càlcica dissenyat per biorestaurar el volum facial i els contorns naturals. Això promou l’estimulació i generació de col·lagen natural, i retreu els teixits provocant un lífting immediat i durador de la zona tractada, sense necessitat de cirurgia.

Habitualment, es recomanen 2 vials. Amb el primer vial aconseguim recuperar el volum per remodelar l’oval facial i amb el segon vial aconseguim tensar la pell i tractar la flacciditat.

ÀREES DE TRACTAMENT FACIAL

 

RESULTATS: IMMEDIAT I LLARG TERMINI

 

 

Durant dècades s’ha utilitzat la Hidroxiapatita Càlcica en el camp de la medicina i els seus efectes beneficiosos són immediats i duradors.

Resultat immediat: les àrees injectades s’omplen i eleven.

Resultat a llarg termini: les microesferes d’Hidroxiapatita Càlcica formen un suport que promou al creixement intern de fibroblasts que, a la vegada, produeixen i dipositen noves fibres de col·lagen, un agent voluminitzador natural a les regions facials.

La Hidroxiapatita Càlcica es degrada alhora que es va formant nou col·lagen en el lloc on s’aplicava la injecció, donant un aspecte totalment rejovenit.

Els resultats clínics són evidents fins a 2 anys, depenent del volum injectat, les propietats de la pell del pacient i l’edat.

ALTA SATISFACCIÓ DELS PACIENTS

 

 

 

Previ a la realització d’aquest tractament, el nostre director mèdic et valorarà de forma personalitzada i et farà un diagnòstic de la pell per assegurar-nos que és el tractament més eficaç en el teu cas.

Persones que han provat el tractament el recomanen i amb tota certesa, repetiran amb el temps.

 

Compartir:
CategoryActualitat
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?