L’intrusisme en la nostra professió no ha de tenir cabuda. La Cirurgia i Medicina Estètica ha d’estar duta a terme i supervisada per un professional mèdic especialitzat.

La clínica ha d’estar autoritzada per l’autoritat competent, en el nostre cas pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya com a centre en medicina estètica i cirurgia ambulatòria.

Gràcies a la SEME (Sociedad Española de Medicina Estética), el Consejo General de Colegios Oficiales de Médicos i la Sociedad Española de Cirugía Plástica, Reparadora y Estética (SECPRE) el Tribunal Suprem ha dictat sentència exposant que aquests tractaments corresponen a un facultatiu.

MÉS INFO EN ISANIDAD

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?