Amb aquesta iniciativa, Clínica Nexus serà pioner a Europa en la utilització de la informació del Genoma en l’àmbit de la medicina preventiva antienvelliment.

La informació que facilita el Genoma permetrà a Clínica Nexus aplicar una medicina preventiva, personalitzada i de precisió en l’àmbit de la medicina antiaging, millorant l’eficàcia i qualitat de les intervencions i tractaments en benefici dels seus pacients.

Lleida, 4 d’abril de 2019.- Veritas Intercontinental i Clínica Nexus, líder en Medicina Estètica, han arribat a un acord per promoure la Seqüenciació Completa del Genoma en l’àmbit de la medicina preventiva. L’acord contempla l’impuls de l’Àrea de Medicina Preventiva i Antiaging de Clínica Nexus.

Amb aquesta iniciativa, Clínica Nexus serà pioner a Europa en la utilització de la informació del Genoma en l’àmbit de la medicina estètica i altres especialitats. “Aquesta informació -explica el Dr. Samuel Pinós Pedra,  fundador i director mèdic de Nexus- ens permetrà aplicar una medicina preventiva, personalitzada i de precisió en l’àmbit de la medicina antiaging, millorant l’eficàcia i qualitat de les intervencions i tractaments en benefici dels nostres pacients “.

Segons el doctor Pinós, el Genoma ofereix la informació més completa sobre la nostra predisposició genètica a determinades malalties i dolències i, també, sobre les nostres fortaleses. “Amb l’ajuda d’aquesta informació podrem desenvolupar tractaments molt més eficaços i establir hàbits de vida més saludables, millorant l’estat psicoemocional i físic dels nostres pacients, retardant els efectes del pas del temps i aconseguint una vida més llarga, plena, saludable i feliç “.

Filial de Veritas Genetics, “The Genome Company”, Veritas Intercontinental aportarà a aquest acord la seva expertise en consell i diagnòstic genètic, la realització de la seqüenciació del genoma i la seva interpretació, així com la formació del personal ad hoc de Clínica Nexus.

Segons Aleix Serrahima, Iberia Business Development Director de Veritas Intercontinental, Clínica Nexus és un referent indiscutible en el seu sector “i amb aquest acord ambdues institucions avançarem per fer realitat el desafiament més gran i immediat de la cura de la salut: la seqüenciació del genoma complet en la població sana “.

Segons la directora gerent de Nexus, Montse Monjo, “l’acord amb Veritas Intercontinental ens permetrà reforçar la nostra oferta de serveis en un àmbit absolutament innovador i disruptiu, amb el suport científic i mèdic de la companyia líder mundial en aquest camp”.

La nova oferta de Medicina Genòmica serà una peça clau en la visió de Clínica Nexus, orientats al foment i atenció personalitzada de la salut i l’estètica “un camp on la seqüenciació del genoma complet ofereix un full de ruta vital que marca un abans i un després en el que avui entenem com una vida llarga i saludable “.

En aquest sentit, Serrahima indica que “podem jugar la partida de la vida de dues maneres, a cegues o amb una informació clau que aporta el Genoma, que ens permetrà prevenir i evitar malalties, millorar el seu tractament i tenir una vida millor, més llarga i plena “.

Vanguardia mèdica i tècnica

Creat el 1996 pel doctor Samuel Pinós, Nexus és una clínica de medicina estètica integral que ofereix un ampli espectre de tractaments d’eficàcia contrastada, des de l’estètica més avançada fins a la cirurgia estètica més avantguardista, passant pels tractaments de medicina estètica més innovadors i efectius. Actualment el centre està en plena expansió i creixement, en breu comptarà amb més de 2.200m2 ubicats a la ciutat de Lleida i amb una xarxa de centres col·laboradors a tot Catalunya.

3 anys oferint el Genoma

Des de fa més de 3 anys, Veritas comercialitza la seqüenciació completa del genoma i la seva interpretació. La seva filosofia és ajudar a les persones a tenir una vida més llarga i saludable gràcies a la informació que ofereix el Genoma.

Metges i científics de tot el món coincideixen a afirmar que la seqüenciació completa del genoma reemplaçarà totes les altres proves genètiques, ja que ofereix un poderós recurs per a tota la vida. A partir d’una única seqüenciació, els usuaris tindran informació processable que els ajudarà en la seva planificació familiar, a controlar el risc de malalties i a viure de manera més saludable per més temps.

Gràcies a Veritas, la seqüenciació del Genoma és ja un “producte de consum”. Fins fa poc, els colls d’ampolla eren al preu de la seqüenciació i en la capacitat de manejar i interpretar grans quantitats d’informació. Problemes als quals Veritas ha donat resposta oferint als consumidors i metges la seqüenciació completa del genoma, la seva interpretació i assessorament genètic, els serveis d’emmagatzematge de la informació i la seva gestió per a investigació mèdica.

Sobre la base del Genoma, Veritas Int. Ofereix diferents serveis que permeten identificar la interacció de la genètica tant per prevenir riscos de determinades malalties com per millorar la salut i facilitar una vida més llarga i plena. L’oferta inclou la seqüenciació de nadons, proves d’anàlisi de riscos de càncer hereditari, panells de fàrmac-genètica, seqüenciació completa de l’exoma i un complet pack de productes de salut reproductiva.

 

Sobre Veritas Intercontinental

Veritas Intercontinental és la filial internacional de Veritas Genetics, The Genome Company, que opera a Europa, Amèrica Llatina, Japó i Emirats. La seva missió és impulsar el genoma complet i oferir a les persones una informació que els faculta maximitzar la qualitat i la durada de la seva vida i les seves famílies, canviant la manera en què el món concep la genètica.

Veritas va ser la primera companyia a oferir la seqüenciació i interpretació del genoma complet als consumidors i els seus metges i lidera el camp de la genètica, ampliant els límits de la ciència i la tecnologia i reduint el cost del genoma.

Veritas va ser fundada el 2014 per líders en genòmica de la Harvard Medical School i opera a tot el món des de les oficines als Estats Units, Europa i la Xina. La companyia ha estat reconeguda MIT Technology Review com una de les 50 Smartest Companies el 2016 i 2017, per Fast Company com una de les companyies de salut més innovadores del món en 2018, i per CNBC com una de les empreses Disruptor 50 el 2018.

Sobre Clínica Nexus

Nexus va néixer el 1996 arran de la unió de l’Estètica amb la Salut. Des de llavors, els eixos principals sobre els quals ha fonamentat la seva actuació han estat la seguretat mèdica i la salut del pacient de manera integral i interdisciplinar.

La seva aposta per la inversió en els últims avenços en tecnologia, importats dels EUA i de manera exclusiva i en primícia en moltes ocasions, fa de Clínica Nexus un referent del sector en el seu àmbit geogràfic.

Els seus tractaments es basen en estrictes protocols mèdics 8D i en les 5P de la medicina del futur. D’aquesta manera, els seus processos són integrals i complementaris per oferir millors resultats i amb més llarga durada. Abordant cada cas des de la Prevenció, Predicció, Promoció, Personalització i Participació.

Aquesta forma d’exercir la Medicina Estètica és la que aporta diferenciació i valor afegit a Clínica Nexus.

 

Per a  més informació:

https://www.veritasint.com

https://grupnexus.com

Veure notícies i recull de premsa

Marta Pereiro

689 00 40 07

marta.pereiro@veritasint.com

María de la Plaza

620 05 93 29

maria.plaza@gpscom.com

Laura Sánchez

679 959 994

comunicacio@grupnexus.com

 

 

veritas i nexus

 

Nexus i Veritas

D’esquerra a dreta: Montse Monjo – Directora Gerent de Clínica Nexus. Dr. Samuel Pinós – Director Mèdic de Clínica Nexus. Aleix Serrahíma – Director de desenvolupament de negoci a Espanya i Portugal de Veritas Intercontinental. Laura Sánchez – Directora de Màrqueting de Clínica Nexus.

 

Nexus i Veritas

(De dreta a esquerra) Dr. Samuel Pinós. Fundador i Director Mèdic de Clínica Nexus. Aleix Serrahíma. Director de desenvolupament de negoci per Espanya i Portugal – Veritas Intercontinental.

 

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?