Tots ells aprovats per la FDA com a resultat permanent, absència d’efectes secundaris i Certificat de Seguretat del Servei Tècnic Oficial.

No hi ha cap sistema làser que, per si sol, elimini tot tipus de pel, de qualsevol color en totes les àrees i en qualsevol fototipus. Per poder-ho aconseguir, cal combinar diversos sistemes de làsers mèdics, atenent a les característiques d’aquests i als canvis que es van produint durant el tractament. Els diferents sistemes làsers que han demostrat la seva eficàcia són els que enumerem a continuació.

A Clínica Nexus els tenim tots, i en les seves darreres versions “més eficaços i menys dolorosos”, fet que enspermet personalitzar al màxim el tractament i assolir els millors resultats en menys sessions.

 1. Làsers d’Alexandrita de pols llarg (755 nm): GentleLasePro-U, GentleMax Pro de Syne- ron Candela i Arion 2 de Alma Làsers. Com a principals avantatges d’aquests sistemes figuren el ser ràpids, versàtils i molt ben tolerats perquè incorporen un sistema de crioanestèsia (refrigerat per gas criògen). No requereixen rasurat previ. Especialment indicat en depilació corporal de pells clares, fototipus mitjà i facial en general, especialment l’àrea peribucal. Són els més efectius pel pèl fi.
 2. Làser de diode (800-810 nm): Lightsheer Duet i LightsheerDS Desiré de Lumenis. Presenten una menor afinitat per la melanina que els anteriors, i per això requereixen energies de tractaments superiors. Porten incorporats un sistema de refrigeració de la pell per contacte i els darrers models, els que tenim a Nexus, disposen d’un sistema pneumàtic per minimitzar el dolor i augmentar l’efectivitat, fet que suposa un salt qualitatiu vers models anteriors, menys efectius i ja obsolets com el Lightsheer Et. Al poder variar la durada del pols, permet poder tractar fototipus alts (IV-V). Per al pèl mitjà o gruixut exclusivament. No serveix per als pèls originalment fins ni perquan el pèl es debilita al llarg de les sessions.
 3. Làser de Neodimi-Yag de pols llarg (1064 nm): GentleYagPro U de Syneron Candela i Mydon de Alma Lasers.Té una menor afinitat melànica que l’anterior però permet tractar fototipus alts sense riscs de complicacions i sobretot fol·licles profunds; per aquest motiu està especialment indicat per tractar certes àrees, com l’esquena masculina, o certs problemes com la pseudofoliculitisde la barba. 

  NOVETAT! Làser Vectus El làser de Diode més efectiu i segur gràcies al mesurador quantitatiu intel·ligent de melanina anomenat Skintel©. Màxima eficàcia en pèl fi i clar. Permet tractar tots els fototipus de pell. Especialment indicat en la depilació masculina. Ofereix major comoditat per al pacient gràcies a la seva tecnologia patentada de refredament Advanced Contact Cooling©.

 4. Llum polsada intensa mèdica: Plataforma Ipl-Vasculight Elite de Lumenis i E-Style deSyneron Candela. No és un làser, sinó un tipus especial de llum de la qual, mitjançant uns filtres, se selecciona l’espectre més adequat segons la pell i el pèl del pacient. És un sistema molt versàtil però molt tecnicdepenent. Els d’ús mèdic no són en absolut comparables als que es poden trobar en altres centres. Indicat especialment en certs casos de depilació facial o pèl no negre.
 5. Llum pulsada optimitzada amb:
 • Icon MaxRs de Cynosure: Elimina el pèl de tot tipus de pells inclús bronzejades.
 • Icon MaxYs de Cynosure: el més efectiu, per la seva especificitat, per tractar el pèl fi i clar.

 

 

En conclusió, per assolir el resultat desitjat i optimitzar el tractament cal combinar més d’un làser segons:

 • L’àrea (facial, corporal,femenina, masculina)
 • Problema a tractar (pèl gruixut, fi, de color clar, fototipus de pellalts…)
 • Els canvis que experimenta el pèl al llarg del tractament (pèl més finet, clar, menys abundant…) i escollir-ne en cada cas el més convenient

Per aconseguir-ho això, òbviament cal anar a un centre mèdic, com Nexus, que disposi de tot aquest arsenal terapèutic i on l’experiència i la professionalitat del seu personal permeti seleccionar en cada cas el sistemamés adient i, sobretot, els paràmetres a emprar.

En el cas del pèl blanc, no hi ha cap sistema fotolumínic avui dia que sigui efectiu. En aquests pacients, o en el cas de depilació de zones no abordables amb làser (com, per exemple, les celles), recorrem a tècniques basades en la ultrasonografia, Equip Selectif Pro per aconseguir resultats notables.

Finalment, ressaltar que, en cas que el pèl que s’ha de tractar es degui o es vegi condicionat per un problema hormonal, la millor tecnologia no té rés a fer sense el concurs previ d’un metge perdiagnosticar i tractar el problema.

 

 

Descarrega’t la publicació en pdf.

 

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?