Criolipòlisi mèdica

És moment de començar a pensar com volem tenir cura del nostre cos ara que ens apropem a la primavera. Encara que falti per l’estiu, la preparació ha de començar uns 4 mesos previs, així que avui escoltem els tractaments que ens recomana Montse Monjo, directora de Clínica Nexus.

. Parlem de la criolipòlisi mèdica com a millor tractament per moldejar-nos per a l’estiu. En què consisteix?

Tal com la seva paraula indica: CRIO= fred  LIPO= greix  LISI= eliminació

La criolipòlisi mèdica selectiva, és un nou mètode no invasiu per a l´eliminació del greix. Consisteix a abaixar la temperatura d’una zona corporal que contingui greix acumulat fins – 8ºC durant uns 70 minuts, de manera controlada,  cristal·litzant les cèl·lules de greix,  tot produint-ne  la destrucció definitiva i posteriorment l´expulsió pel propi metabolisme del cos.

. Qui es pot sotmetre a la criolipòlisi?

Aquest tractament és ideal per aquelles persones no obeses, a les quals  els sobra greix  en algunes àrees del cos. És a dir, homes i dones amb greix localitzat. Els senyors normalment se´ls acumula més a la zona abdominal, i a les senyores a part de la zona abdominal, a flancs, plec toràcic (plec que es fa sobre sostenidors),  i sobretot malucs, més conegut com “cartutxeres”….

. Quins son els resultats que s’obtenen? La criolipòlisi redueix fins  a un 50%  el acúmul  de greix tractat, per sessió.

El greix destruït és eliminat progressivament pel metabolisme natural del cos, a través de la via limfàtica, al llarg dels 45 dies posteriors a la realització del tractament. Els resultats ja són visibles als 15 dies després de la sessió.

La reducció mitja amb els nostres protocols personalitzats és d’una talla per sessió;

. Hi ha límit de sessions, quantes se’n recomanen? es recomana d’una a tres sessions per zona; el límit ve determinat pel propi greix, sempre que tinguem un mínim 1´5 cm de greix podem fer una sessió.

 

.Com és un tractament de criolipòlisis?

El tractament és INDOLOR i dura 70 minuts, en funció de les zones que s´han de tractar i el gruix de greix d’aquestes.

Primer fem l´anàlisi de  composició corporal, en segon lloc calculem la densitat del teixit adipós de la zona seleccionada amb un plicòmetre, després es  marca la zona  que s´ha de tractar i a continuació la  pacient es tomba còmodament a la llitera.
Tot  seguit, la professional especialitzada escull els capçals que s’adapten més anatòmicament a la zona a tractar, ja que tenim un exclusiu equip amb 12 capçals diferents, i els col·loquem   a les zones a tractar, realitzant una succió que posarà en contacte el teixit adipós amb les plaques refrigeradores.

La pell començarà a refredar-se i sentirà una lleugera sensació de fred localitzat, que mai arriba a molestar. Aquest procés de refredament dura 70 min, durant aquest temps podrà llegir, escoltar música, relaxar-se, etc… Passats els minuts seleccionats es retiren les plaques i es realitza un agradable massatge drenant.

. Per què té avantatges respecte altres tractaments?

Perquè: NO ÉS INVASIVA, ÉS INDOLORA I OFEREIX RESULTATS IMMEDIATS I DEFINITIUS

El refredament controlat destrueix exclusivament les cèl·lules de greix, i això suposa una gran avantatge respecte  a altres procediments.

La criolipòlisi no danya cap altre teixit,  és un dany controlat i selectiu que només afecta al teixit gras.

Aquest procediment permet la incorporació immediata del pacient a la vida quotidiana.

 

 I després quin manteniment s’ha de fer?

Mantenir el pes, i hàbits saludables, ja que sinó hi ha oscil·lacions brusques de pes, els resultats, al haver-hi hagut la destrucció de les cèl·lules de greix, són definitius.

A més em consta que us han elegit centre referent de tot Catalunya i Aragó? Ens ho pots explicar?

Estàs molt ben informada Eva, així és. Seguint amb la filosofia Nexus de ser referents i capdavanters també tecnològicament, hem adquirit aquest 2018 el model més avançat de Criolipòlisi i l´únic que té 12 capçals diferents, per adaptar-se a la perfecció a cada zona del cos. Aquest fet, més la preparació professional de tot l´equip, ha fet que Cooltech, ens hagi seleccionat com a centre de referència de tot Catalunya i Aragó.

Reduir una talla per sessió. Aquest és el resultat que es pot aconseguir amb la criolipòlisi de Nexus!

Per a més informació, demaneu una 1a visita informativa gratuïta.

Compartir:
CategoryPodcast, Premsa
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?