La cura facial i corporal és la base perquè un bon o una bona model pugui triomfar i dedicar-se durant anys a la seva professió.

Les sessions de maquillatge poden castigar molt la pell, i és quelcom efímer, l’important és comptar amb una pell sana i saludable. Per aquest motiu, cal prestar-li tota l’atenció des de ben joves, amb l’ajut de professionals i amb una bona higiene i cura a casa.

Per aquest motiu, Magda Simó, directora de MSM Fashiongroup, ens va convidar a participar en una de les classes del curs actual a Lleida. L’objectiu era informar els i les joves models sobre com cuidar la pell i el cos. Rituals de bellesa, així com tractaments a clínica que poden ajudar-los a mantenir, potenciar, o si cal, millorar la imatge.

Vam parlar-los-hi, doncs, de com comunica la imatge que projecten, tota la informació que transmeten amb la seva comunicació no verbal. Els vam donar els consells bàsics d’alimentació per
nodrir la seva pell. De com potenciar la seva imatge a través de les xarxes socials.

A més, de tots aquells problemes que poden sorgir a la pell, com l’acne o altres inestetismes, i què poden fer per prevenir-ho, o eliminar-ho quan fa falta.
Pel que fa al cos, els canvis hormonals o el pas dels anys fan que aquest pateixi canvis. Si se segueixen uns bons hàbits alimentaris i saludables, és més fàcil mantenir-se en el pes i cos idoni. Tot i això, som persones, i podem tenir algun aspecte que podem o vulguem millorar, com l’eliminació del pèl (un dels tractaments prioritaris i necessaris en models), l’eliminació de cicatrius, estries que poden sorgir durant la pubertat, la tonificació muscular, la hipersudoració, entre altres.

Una tarda enriquidora en la qual vam gaudir de la seva companyia, i vam poder parlar i donar-los-hi consells i resposta a les seves inquietuds i dubtes.

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?