Un dels tractaments més sol·licitats a Nexus és el làser Three for me. Amb aquesta tecnologia podem realitzar simultàniament tres tractaments diferents en la mateixa sessió.

Així, doncs, podem tractar taques, lesions vasculars i també podem aplicar un rejoveniment facial.

El tractament es realitza en dues fases. En la primera s’usa una tècnica que es diu OPL, una llum polzada optimitzada, exclusiva del sistema ICON i que ens serveix per a dos tipus de tractaments: les alteracions pigmentades i les lesions vasculars.

En la segona fase utilitzem la tecnologia Microbing, un làser fraccionat no ablatiu que millora la textura de la pell donant-li un aspecte més lluminós i deixant-la amb un estat molt més dinàmic.

SE7CIÈNCIES – Clínica Nexus (2) from 7accents on Vimeo.

Publicat per: 7accents

Compartir:
CategoryMultimedia, Premsa
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?