formació Zo skin

Lleida, 19 de juliol de 2018.- Amb la incorporació dels productes de la exclusiva línia cosmètica mèdica, ZO ® del doctor Zein Obagi, les assessores de Clínica Nexus han rebut formació específica sobre  els protocols professionals de cabina que potencien i maximitzen els resultats, així com les fases de rutina diària, i personalitzada, que el o la pacient pot fer-se a casa.

ZO ® compta amb una ampli espectre de productes terapèutics que aborden la restauració de la pell des de 4 principis bàsics: Tractament, manteniment, cura diària i prevenció. Els quals el Dr. Obagi anomena com Cercle de la pell sana 

Els productes ZO ® Skin Health representen els últims avenços en tecnologia de teràpia de la pell, sistemes d’administració únics, bioenginyeria i formulacions complexes i exclusives.

Productes que han de ser prescrits per personal mèdic i qualificat, i es troben en clíniques rigorosament escollides per la seva professionalitat i enfoc d’excel·lència, com és el cas de Clínica Nexus.

Cosmetica Zoskin

Compartir:
CategoryNoticies, Premsa
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?