Quan alguna cosa s’acaba, en comença una altra de nova, amb el desig que sigui igual o, fins i tot, millor que l’anterior. En finalitzar l’any ens marquem nous propòsits per a l’any següent. Cal ser constant i no perdre la motivació del primer dia, tenir algú al costat t’ajudarà. Els professionals de Nexus volem acompanyar-te perquè puguis aconseguir tots els teus objectius en salut, bellesa i benestar.

Si el que vols és perdre pes i aconseguir el teu cos ideal, duu a terme un programa mèdic que t’ensenyi a menjar correctament, juntament amb un programa nutricional que ens ensenyi a marcar les nostres pautes alimentàries. Exercitar el nostre cos és la base per aconseguir-ho!

Si el que vols és eliminar el greix localitzat, confia en nosaltres. Estem especialitzats en diferents tractaments mèdics i estètics i comptem amb els equips més capdavanters per aconseguir-ho. Podràs dir adéu a la cel·lulitis, les estries, les taques i els tatuatges amb les tècniques més innovadores i sota estrictes protocols mèdics.

Si el que vols és sentir-te més jove, a Nexus som pioners en tractaments antiaging per millorar la qualitat de vida i veure’ns i sentir-nos radiants. A més, prevenir i millorar la salut. A Nexus apostem per la medicina biològica, l’ozonoteràpia, l’oxigenoteràpia, la carboxiteràpia i les teràpies naturals per pal·liar tots els factors externs que poden alterar la nostra salut física i emocional.

Als professionals de Nexus ens agradarà ajudar-vos a aconseguir tots els vostres propòsits!

SE7CIÈNCIES – Clínica Nexus (3) from 7accents on Vimeo.

Publicat per: 7accents

Compartir:
CategoryMultimedia, Premsa
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?