“En què puc ajudar-te?”,

Pregunta la Montse Monjo els seus pacients a l’inici de cada consulta. Es tracta d’una qüestió molt oberta però prou concisa per captar quant de temps fa que ningú intenta ajudar a la persona que seu a l’altra banda de la taula. Una qüestió més aviat amistosa, allunyada de la relació habitual entre professional i pacient. En definitiva, una qüestió diametralment oposada a la que va popularitzar la sèrie Nip / Tuck a les beceroles del nou mil·lenni: “Què és el que no li agrada del seu cos”? “, van preguntar els doctors Troy i McNamara als seus clients durant les sis temporades emeses a TV3. En aquest cas, la frivolitat de la cirurgia plàstica emergia en tota la seva esplendor mitjançant uns personatges addictes al bisturí. Per sort, la realitat no sempre supera la ficció, sinó que de vegades la millora.

“El mirall et diu com estàs, no com realment ets. És a dir, si et sents ple per dins, per fora et sentiràs la persona més maca del món “, ens confessa Montse, allunyant-se de la frivolitat amb què la televisió sol tractar la medicina estètica. De fet, la directora de Clínica Nexus apunta que “cal comprovar que la demanda del pacient no sigui fruit d’una baixa autoestima, ja que l’ètica professional ens impediria practicar-li cap intervenció. Ni que li fiquis el pit més bonic del món o el nas més perfecte de la història, aquella persona mai estarà satisfeta amb el resultat, perquè el seu buit interior no l’omplirà cap cirurgia plàstica“.

Nexus és un centre d’estètica integral per a la bellesa i la salut que el Dr. Samuel Pinós va fundar l´any 1996 amb l’objectiu de convertir en un nexe d’unió (aquí, el nom) entre la medicina tradicional i l’estètica posant la primera al servei de la segona . Situat originalment dins d’un centre policlínic al carrer Enric Granados de Lleida, actualment Clínica Nexus disposa de més de 2.000 m2 entre les instal·lacions situades en carrer Segrià i el Passeig de Ronda de la mateixa capital del Segrià. Una xarxa de més de 120 centres col·laboradors a Catalunya i Aragó consoliden la presència de Nexus al territori . Pel que fa al capital humà, més de vint professionals preparats i experimentats en els camps de la Medicina Estètica, Cirurgia Estètica, Plàstica i Reparadora, Ozonoteràpia Mèdica, Dietètica i Nutrició, entre d´altres, posen tota la seva vocació i passió en cada un dels tractaments que ofereix Nexus.

 

El perquè de tot plegat

Per què em cauen els cabells? O per què tinc la cara plena d’acne? Són algunes de les qüestions que les clíniques de medicina estètica s’encarreguen de resoldre però no respondre. “La majoria de problemes estètics deriven de problemes de salut. Per exemple, un acne s´ha de treballar des de la medicina tradicional, ja que els factors hormonals n’acostumen a ser la causa principal. Un altre cas: resulta inconcebible que davant d’una caiguda del cabell no es programin com a mínim unes analítiques per trobar-hi una explicació. “Nosaltres sempre busquem la causa, però hi ha poques clíniques que ho facin “, ens explica la Montse, “d´aquesta manera, a part d´obtenir millors resultats aquests duren”.

 

Nexus aposta clarament per la Medicina biològica: En aquest camp, i especialment en l’ozonoteràpia, Nexus és un centre líder “Ens vénen pacients amb hèrnies discals, lumbàlgies, problemes cervicals, operacions de genoll de les quals els costa de recuperar-se, etc.

 

També toquem altres temes purament mèdics, com la ginecologia “.

El rejoveniment vaginal

 

La ginecologia s’ha convertit en la joia de la corona de la medicina estètica actual. Mentre que parlar dels genitals segueix sent un tema tabú per a la majoria d’homes, les dones viuen el seu particular alliberament gràcies a la cirurgia làser reparadora aplicada al camp ginecològic. En aquest sentit, l’alta demanda de rejoveniments vaginals han obligat a Clínica Nexus a incorporar la figura d’un ginecòleg en el seu equip mèdic. De nou, la Montse argumenta que es tracta d’una solució mèdica a un problema no necessàriament estètic: “Després d’un o més parts naturals, la vagina s’ha dilatat tant que pot provocar incontinència urinària i una reducció considerable del plaer en les relacions sexuals. El làser vaginal ens permet redensificar i retensar la vagina per eliminar aquests problemes “.

Així doncs, el futur de la medicina estètica passa, en part, per la ginecologia, però aquest futur no l’entendríem sense l’evolució tecnològica que ha tingut lloc en aquest camp en els últims anys. De fet, Nexus disposa de la tecnologia més innovadora i les tècniques més avantguardistes fins i tot abans que es comercialitzin, prèviament aprovades per les agències sanitàries, i és que el seu prestigi internacional ha portat les grans marques a testar les seves novetats a Lleida, com el làser de picosegons més avançat del món per a l’eliminació de tot tipus de tatuatges, taques i revitalització cutània, el làser Picosure, que va obtenir un gran èxit durant la fase de proves. Ara bé, segons la Montse, cal encaminar-nos  cap a la medicina preventiva, a actuar abans de tenir un problema: “Treballem de la mà d’un laboratori per saber què diu el nostre ADN. Si hi ha predisposició genètica a patir una malaltia podrem començar a actuar des del minut zero”. No obstant això, la Montse ens continuarà preguntant en què pot ajudar-nos, encara que ja ho sàpiga.

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?