formacio lipodieta

Amb la introducció de la nova dieta d’aportació proteica a Clínica Nexus dins el seu ventall de tractaments, l’equip d’assessorament és format, per part d’especialistes de la casa Lipodieta, en els programes i fases d’aquesta.

Una dieta basada en l’aportació proteica en la qual es perd pes de manera ràpida i segura, i s’adreça a persones amb sobrepès, obesitat i greix localitzat. Amb un programa de tres fases, la primera de la qual és quan es perd més pes -en un període de 21 dies es pot arribar a perdre fins a 7 kg-.

Es diferencia d’altres dietes en ser una dieta en la qual no es passa gana ni angoixa, es millora en afeccions com cel·lulitis i flacciditat, i no s’han de substituir menjades, motiu pel qual és ideal per persones que per motius de treball han de fer molts àpats fora de casa, i també per qui té una vida social activa. Basada en una dieta cetogènica junt amb una dieta mediterrània, per tant no s’ha de confondre amb les dietes proteiques, que fonamenten els seus àpats en preparats en diferents formats i usos (cremes, barretes, batuts, etc.). En canvi amb Lipodieta els àpats es basen en una dieta mediterrània i tan sols s’acompanya d’un suplementari proteic (Diet 21a, D-Tox, Svelt i Ultralac), que aporta tots els nutrients.

A més, es treballa una educació en hàbits de vida saludables i foment de la pràctica d’exercici físic.

Els protocols de Lipodieta sol poden estar prescrits per professionals mèdics i assistencials, per aquest motiu tot el nostre equip ha rebut una formació exhaustiva per tal d’oferir un assessorament tècnic i especialitzat.

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?