La direcció del programa de divulgació científica de TV3 “Quèquicom” ha seleccionat al nostre director mèdic, Dr. Samuel Pinós, com l’assessor per a la producció del capítol dedicat a l’eliminació de tatuatges amb làser.

Sota el títol ‘Tatuatges: fins que el làser ens separi’, el programa explica de manera molt entenedora com actua el làser per aconseguir el seu objectiu, i dóna alhora una visió general de tot el que envolta al fet de tatuar-se.

Trobareu tota la informació sobre aquest en el següent link http://blogs.ccma.cat/quequicom.php?itemid=58408#, i podeu recuperar l’emissió del programa a ‘TV3 a la carta’ en aquest altre https://www.youtube.com/watch?v=gUr_HABEhJ8.

Tot un reconeixement a la Tecnologia Picosure de Cynosure i de manera especial al Dr. Pinós, com a especialista referent en làser mèdic.

Compartir:
CategoryMultimedia, Premsa
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?