Eric Casas, director internacional d’Skymedic, empresa líder en el sector de la medicina estètica, dermatologia i ginecoestètica d’àmbit internacional, ens anticipa les futures tendències en com abordar el pacient de manera integral.

Amb les millors clíniques, professionals i clústers d’arreu dels continents, com a clients o partners, Skymedic ofereix una visió avançada i capdavantera.

Clínica Nexus, segons Eric Casas, és considerada com una de les clíniques més grans i  millor equipades del país.  Aquest posicionament respon a l’aposta, des del primer dia, per invertir en la darrera tecnologia. En aquesta línia, us podem avançar, que disposem en primícia de la nova Carboxiteràpia, Carbtek Advanced d’Skymedic, equip de microinjecció de CO2 calefactat per via subcutània: un planxat per la cel·lulitis.

Un altre dels trets diferencials pels quals ens caracteritzem, és l’abordatge de cada procés basat en protocols mèdics definits prèviament, i podent-los personalitzar en cada cas.

Durant la formació amb Skymedic, s’establiren nous enfocs en alguns dels nostres protocols, com per exemple els peelings personalitzats amb fototeràpia led.

Els nostres protocols passen de ser 7D a 8D:

“Diagnòstic acurat amb tecnologia puntera + Preparació de la pell o la zona a tractar, amb peelings, cosmètica i/o nutricosmètica + Tecnologia capdavantera + Injectables + Cosmètica mèdica alta gama en cabina o consulta + Teràpia fotobiodinàmica o leds”.

Seguint les 5P de la Medicina del Futur, fem també que el pacient participi del seu propi resultat, així doncs, amb la cosmètica i nutricosmètica a domicili aconseguim perllongar en el temps la durada del tractament.

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?