CRIO= fred
LIPO= greix
LISI= eliminació

 

ORIGEN

La criolipòlisi mèdica selectiva, un nou mètode no invasiu per a l’eliminació del greix, va ser descoberta l’any 2008 pels reconeguts dermatòlegs americans Dieter Manstein, i R. Rox Anderson, que pertanyen a Wellman Center for Photomedicine del Hospital de Massachusetts i a la Harvard Medical School.

Des de fa anys, és ben coneguda la utilització del fred per destruir alguns teixits de la pell, berrugues i altres lesions dermatològiques.

D’altra banda, hi havia indicis que el teixit adipós és especialment sensible a congelar-se amb el fred. Aquest fet, entre d’altres, va comportar avaluar si es podria fer una eliminació selectiva del greix subcutani a través de l’aplicació de fred controlat a la superfície de la pell, a una temperatura molt per sobre de la criocirurgia convencional i utilitzant temps d’aplicació suficients per extraure la calor del greix subcutani.

 

EN QUÈ CONSISTEIX?

La criolipòlisi mèdica consisteix a abaixar la temperatura d’una zona corporal que contingui greix acumulat, fins a -8ºC durant uns 70 minuts, de manera controlada, cristal·litzant les cèl·lules de greix, tot produint-ne la destrucció definitiva i posteriorment l’expulsió pel mateix metabolisme del cos, facilitant-lo mitjançant tècniques de massatge.

Amb la nova Cooltech Define podem tractar 4 zones simultàniament en una mateixa sessió, a més la seva versatilitat 360º abasta la zona de manera molt més àmplia aconseguint un resultat molt més efectiu, amb el mateix temps.

 

 A QUI VA DIRIGIT AQUEST TRACTAMENT?

Aquest tractament és ideal per aquelles persones no obeses, a les quals els sobra greix en algunes àrees del cos. És a dir, homes i dones amb greix localitzat.

El testimoni de la Imma Gonzalez sobre el tractament de criolipòlisis en constata els resultats.

 

 

QUINS RESULTATS S’OBTENEN?

La criolipòlisi redueix d’un 20% a un 50% el cúmul de greix tractat.

El greix destruït és eliminat progressivament pel metabolisme natural del cos, al llarg dels 30 dies posteriors a la realització del tractament. Els resultats són visibles al cap de 15 dies després de la sessió, encara que el procés de la reducció del teixit adipós pot arribar a durar fins a 3 mesos.

La reducció mitjana amb els nostres protocols personalitzats és d’una talla per sessió; i es recomana d’una a tres sessions per zona.

 

 

COM ÉS UN TRACTAMENT DE CRIOLIPÒLISI?

El tractament és gairebé indolor i dura uns 70 minuts, en funció de les zones que s’han de tractar i el gruix de greix d’aquestes.

Primer fem l’anàlisi de composició corporal, en segon lloc, calculem la densitat del teixit adipós de la zona seleccionada amb un plicòmetre, després es marca la zona que s’ha de tractar i a continuació la pacient es tomba còmodament a la llitera.

Tot seguit, la professional especialitzada li col·loca els capçals a les zones a tractar, realitzant una succió que posarà en contacte el teixit adipós amb les plaques refrigeradores.

La pell començarà a refredar-se i sentirà una lleugera sensació de fred localitzat, que mai arriba a molestar, i a l’estiu pot ser fins i tot agradable.

Aquest procés de refredament dura uns 70 min, durant els quals podrà llegir, escoltar música i relaxar-se.

Passats els minuts seleccionats es retiren les plaques i es du a terme un agradable massatge drenant i una pressoteràpia mèdica de 30 min.

Aquest procediment permet la incorporació immediata del pacient a la vida quotidiana.

 

PER QUÈ LA CRIOLIPÒLISI TÉ AVANTATGES RESPECTE ALTRES TRACTAMENTS?

El refredament controlat destrueix exclusivament les cèl·lules de greix, i això suposa un gran avantatge respecte a altres procediments.

La criolipòlisi és un tractament no invasiu que no danya cap altre teixit, només afecta el teixit gras.

 

Un equip profesional al vostre servei cada dia

Montse Monjo Fontanet
Directora Nexus Bioestètic

 

Compartir:
CategoryNoticies
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?