tractaments tardor

Tractaments medicoestètics postestiu

S’acaba l’estiu i entrem en l’època de l’any en què cal cuidar-nos la pell per contrarestar els efectes del sol i preparar-la per l’hivern. L’equip professional de Nexus recomana els tractaments ideals durant aquests mesos, i que més triomfen:

Biorevitalització cutània

Infiltracions dèrmiques de microdipòsits d’àcid hialurònic i còctels vitamínics amb els quals aconseguim una millora de totes les propietats de la pell (aspecte, hidratació, elasticitat, to i textura) i alhora protecció enfront dels radicals lliures. L’àcid hialurònic emprat s’obté biotecnològicament (no és d’origen animal) i es troba estabilitzat. Aquestes característiques converteixen aquest tractament en un mètode molt segur i de llarga durada.
Gràcies a les propietats inherents de l’àcid hialurònic, aconseguim:

 • Hidratació de tot tipus de pell i millora de la funció d’hidroreserva. Aquesta funció avui sabem que es comença a reduir abans dels 30 anys i s’accentua de manera notable entre els 45-50 anys, amb el climateri.bioestimulacio
 • Millora de totes les propietats de la pell: aspecte, elasticitat, to i textura.
 • Protecció davant els radicals lliures, especialment abans i després de l’exposició solar, fet que converteix aquest tractament en quasi imprescindible abans i/o després de l’època estival.

La tardor, també, és el moment idoni per començar amb tots aquells tractaments que no eren compatibles amb l’exposició solar (com l’eliminació de taques i tatuatges, l’eliminació de varius i altres lesions vasculars, o la depilació làser mèdica), ja que la majoria d’aquests tractaments consten de 4 a 5 sessions, amb intervals entre ells de 2 mesos, per la qual cosa de mitjana són 9 mesos, i és ideal fer-ho coincidir amb el curs escolar.

Eliminació de taques i tatuatges

Amb el làser PicoSure©, podem eliminar tot tipus de lesions pigmentades, independentment de la causa (hormonal, edat, sol…), i tatuatges, de tots els colors, incloent-hi els residuals i recalcitrants. Tot plegat, d’una manera molt efectiva i sense efectes secundaris.

PicoSure© deu la seva eficàcia inigualable al fet d’emetre polsos ultracurts en bilionèsimes de segon, la qual cosa li permet actuar principalment mitjançant un efecte fotomecànic en compte del fototèrmic que utilitzen els làsers tradicionals, o per dir-ho més planerament, actuar selectivament sobre la seva diana (melanina o tinta) per fragmentar-la en minúscules partícules en lloc d’escalfar-la. Aquest fet comporta un nombre de sessions menor, un respecte total sobre la pell circumdant, la utilització de menys quantitats d’energia (i, per tant, més comoditat per al pacient), la possibilitat de tractar tots els fototipus de pell i obtenir també, gràcies a la seva extraordinària selectivitat, més aclariment.

Oblida’t de les varius amb la Pataforma Vascular Cynergy

Eliminació varius

Cynergy, la plataforma vascular més evolucionada del món, consta d’un làser de colorant polsat i un làser de Neodimi Yag que poden ser emesos de manera seqüencial per eliminar de manera efectiva lesions vasculars facials com cuperosi, rosàcia, telangièctasis, taques vasculars de naixement, etc.
Per altra banda, aquest làser, també aconsegueix eliminar les varius amb grans resultats mitjançant la teràpia fotodinàmica, el procediment del qual combina l’escleroteràpia química amb la plataforma vascular Cynergy.

 

Depilació làser Mèdica

La depilació làser mèdic d’avantguarda de Clínica Nexus, amb 10 sistemes diferents, permet personalitzar al màxim cada tractament i aconseguir així un resultat 10. Tots ells aprovats per l’FDA com de resultat permanent, absència d’efectes secundaris i Certificat de Seguretat del Servei Tècnic Oficial.

 

Un equip professional al vostre servei cada dia.

 

Descarrega’t la publicació en pdf.

 

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?