Formació nexus

Anna Garriga i Cristina Matías, especialistes en assessorament i tractament estètic de Clínica Nexus, han assistit al curs de formació en programes i protocols amb cosmètica d’alta gamma, ZO Skin Health del Dr. Obagi.

Una sessió formativa, exclusiva per a Centres Mèdics Dermatològics amb personal altament preparat. Amb la qual, Clínica Nexus es manté com  una de les clíniques més selectes on a més d’assessorar, amb un acurat diagnòstic previ, sobre els millors productes cosmètics, ara també es pot gaudir dels més avançats tractaments a cabina d’aquesta prestigiosa línia de les celebrities, reconeguda mundialment.

El tractament consta de diferents fases, on cada una d’elles són minuciosament estudiades pel Dr. Obagi i la seva llarga i brillant carrera professional.

Uns dels principis actius estrella de la cosmètica del Dr. Obagi és el Retinol, que mitjançant l’ús controlat en diferents concentracions, aporta una renovació i rejoveniment cutània i, restaura la il·luminació i hidratació natural de la pell.

L’adequada personalització dels tractaments, tant en cabina com d’ús domiciliari, corregeix de manera espectacular les necessites de cada pell com poden ser hiperpigmentació, dessensibilització cutània, acne, deshidratació, fotoenvelliment,  arrugues d’expressió, millora de la textura de pell i disminució del porus.

Tota una gamma de productes exclusius, utilitzats només pels millors professionals.

Deixa’t cuidar pel nostre equip, pioner en alta cosmètica i estètica avançada.

Sol·licita el teu tractament personalitzat i recupera la teva bellesa natural.

formación belleza nexus

Formación Dr. Obagi

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?