Depilació laser VECTUS

Directament del Wellman Institute de l’Universitat de Harvard, arriba a Nexus el làser més evolucionat i efectiu del món per a la depilació mèdica: el làser de díode Vectus.

Gràcies a les seves incomparables característiques tècniques que deixen enrere tots els altres sistemes de depilació làser, sobretot els sistemes de díode actuals, amb Vectus aconseguim, des del punt de vista clínic, els següents avantatges:

 •  Menys nombre de sessions.
 •  Menys durada dels tractaments.
 •  Màxima eficàcia en pèl fi i clar.
 •  Possibilitat de tractament de tots els fototipus de pell, incloent-hi els bronzejats.
 •  Màxima comoditat per al pacient gràcies a la seva tecnologia patentada de refredament Advanced Contact Cooling©
 •  I, sobretot, més seguretat.Vectus té incorporat un mesurador quantitatiu intel·ligent de melanina anomenat Skintel© que determina objectivament la quantitat d’aquest pigment a l’àrea que s’ha de tractar i, mitjançant una connexió sense fils, envia a la màquina els paràmetres ideals que cal utilitzar per optimitzar l’eficàcia i evitar qualsevol tipus d’efecte indesitjable.

La major eficàcia de Vectus ve donada, entre altres, per l’entrega uniforme d’energia (a diferència de la resta, que la concentren en la zona central de l’spot), el reciclatge de fotons (Photo-recycling) gràcies a l’estructura interna dels seus cristalls i per una altra subtilesa tecnològica batejada amb el nom d’Smooth Pulse, que permet que un pols d’aquest equip equivalgui a 4 d’altres sistemes de díode actuals.

 

Vectus és el làser d’elecció per a la depilació mèdica masculina

 

vectus depilació laser

Per totes aquestes raons d’eficàcia, rapidesa, seguretat, comoditat i pel fet de disposar de la mida de spot més gran de tots els làsers actuals, Vectus és el làser més indicat per a la depilació mèdica làser masculina, com així ho testifiquen les principals agències sanitàries del planeta.

Òbviament, si un equip amb aquesta incomparable tecnologia i prestacions s’integra dins d’una plataforma amb altres equips capdavanters d’altres sistemes làser per depilació, com la que té Clínica Nexus, les possibilitats de personalització i d’optimització de l’eficàcia dels tractaments assoleixen cotes inigualables.

Amb aquesta darrera i sonada incorporació, la Secció de Depilació Mèdica de la Plataforma Làser de Clínica Nexus es consolida encara més com un dels referents nacionals i internacionals en aquest tractament i en medicina làser, i es desmarca diametralment de les enganyifes que, aprofitant el buit legal espanyol, inunden els nostres carrers i que, a falta de poder oferir una altra cosa, com tecnologia, professionalitat i formació, prostitueixen la tècnica i els preus fins l’esperpent.

Descarrega’t la publicació en pdf.

 

Un equip professional al vostre servei cada dia.

 

 

Potser estaves buscant:

Depilació làser mèdica Lleida, centre depilació làser Lleida, depilació làser Lleida, depilació masculina

Compartir:
CategoryActualitat, Blog, Noticies
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?