El Dr. Samuel Pinós i la Sra. Montse Monjo són el fundador-director mèdic i la directora gerent de Clínica Nexus, respectivament. Un tàndem de professionals de la Medicina Estètica que des de fa 19 anys s’han dedicat a fer arribar en exclusiva a Lleida un ampli ventall de serveis, tractaments i tecnologia d’avantguarda per tal de vetllar pel benestar i la salut de tots els que confien en Nexus. Una clínica on la innovació, la seguretat i la professionalitat d’un gran equip humà han estat la clau per aconseguir grans èxits en els seus resultats i milers de pacients satisfets.

Clínica Nexus va néixer el 1996 arran de la unió de l’estètica amb la salut, un concepte revolucionari en aquell moment en el marc de Lleida. Des d’aleshores, els valors de la innovació i la seguretat mèdica han estat els eixos de Nexus en la manera d’exercir davant els seus pacients, fets que sempre han tingut en compte per poder evolucionar i apostar per tractaments d’avantguarda i fer arribar així l’últim en tecnologia a tota la ciutadania de Lleida. Per aquesta raó, l’any 2000 van incorporar dins del seu arsenal terapèutic un tractament aleshores incipient i gairebé desconegut: la depilació làser mèdica. Des d’aquesta data, Clínica Nexus ha mantingut en aquest àmbit la seva primacia i ha esdevingut un referent nacional i, àdhuc, internacional en la sistematització, protocol·lització i parametrització d’aquest tractament. L’any 2008 amplien les instal·lacions i creen dues línies de serveis per diferenciar les activitats d’estètica avançada de les mèdiques i quirúrgiques: Neix així Nexus Bioestètic i Nexus Biomèdic.

Paral·lelament a aquest creixement local, els valors i la professionalitat de Clínica Nexus van arrelant i creant escola en el sector, i passa a ser molt sol·licitat el seu concurs per assessorar i nodrir diversos centres d’estètica capdavanters del nostre país. D’aquí va sorgir una altra línia de negoci: els Centres Col·laboradors Nexus, una xarxa de més de 120 centres col·laboradors arreu de Catalunya i Aragó, hereva de l’essència Nexus i seguidora de la seva filosofia d’empresa. Davant la sol·licitud d’alguns d’aquests, van iniciar una nova via d’expansió: Neos, un model de franquícia medicoestètica, amb tecnologia d’avantguarda i amb l’inconfusible segell dels valors que distingeixen Nexus. Finalment, cal destacar el seu darrer projecte a Saragossa, amb l’obertura d’una nova Clínica Nexus.

Ja sigui mitjançant centres propis, centres col·laboradors, centres concertats o franquícies, Clínica Nexus té la voluntat de seguir endavant amb la seva política d’expansió, sempre fidel a la seva filosofia i als valors que originàriament la van constituir.

L’any 1996 el
Dr. Samuel Pinós va crear el centre Nexus Bioestètic, un centre d’estètica integral on es pot trobar tot el ventall de tractaments d’eficàcia contrastada dins d’aquest àmbit, des de l’estètica
més avançada fins 
a la cirurgia estètica més avantguardista, passant pels tractaments de medicina estètica més innovadors i efectius, origen de l’actual Clínica Nexus.

Valors Nexus

Els trets fonamentals de l’activitat de Nexus com a centre de medicina estètica i salut són:

 • Àmplia gamma de serveis.
 • Evolució constant en 
la implantació de les tècniques més innovadores.
 • Aparells d’avantguarda i en exclusiva a les seves clíniques.
 • Especialització i preparació científica de l’equip professional.

Això, juntament amb:

 • Els valors del seu equip humà.
 • La seva filosofia, en què primen la seguretat, el rigor i la ciència.
 • L’experiència, amb milers de pacients satisfets.
 • La vetlla pel benestar i la salut dels seus pacients, ha fet de Nexus un centre referent en la integració de bellesa i salut.

Anys llum al davant en tecnologia làser

En l’àmbit de la tecnologia làser, Nexus compta amb 19 anys d’experiència i milers de pacients satisfets. Compta amb tots els sistemes làsers d’ús dermatològic i medicoestètic, a més d’un equip humà molt qualificat format per professionals mèdics, sanitaris i estètics. Nexus disposa d’una de les plataformes làser més completa i extensa de tot l’Estat espanyol i una de les primeres d’Europa. Això els permet aplicar el làser més adequat per a cada tipus de tractament. El centre i els seus facultatius són referents i consultors dels principals fabricants mundials, i participa en els estudis multicèntrics més importants en l’aplicació d’aquesta tecnologia. El làser és una eina d’alta tecnologia que ha revolucionat el món de la medicina, i en particular el camp de la depilació, de la dermatologia i de la cirurgia estètica. Amb els equips làser d’última generació, avui es pot donar solució de manera ràpida i eficaç a nombrosos problemes estètics i mèdics, des de les varius i les taques de la pell fins a l’eliminació d’arrugues o l’excés de borrissol i pèl no desitjat, i fins i tot el rejoveniment vaginal i la incontinència urinària.

Medicina biològica: Ozonexus

Nexus, sempre a l’avantguarda dels tractaments capdavanters en medicina estètica, incorpora al seu ventall terapèutic determinats tractaments propis de la medicina biològica no sols per millorar els problemes estètics, sinó també per eliminar-ne o contrarestar les causes responsables. Neix, així, el concepte de bioestètica, una disciplina preventiva i curativa amb la qual s’intenta no només pal·liar els inestetismes, sinó també curar-los i prevenir-los actuant sobre les alteracions funcionals de base que els originen. Aquesta actuació va sempre lligada a la pròpia fisiologia, perquè sigui

Científicament provat 
i contrastat, l’ozó
mèdic presenta com a principals beneficis que és revitalitzant i regenerador, antioxidant, antiinflamatori, antivíric i germicida.

l’organisme qui reguli aquestes alteracions funcionals causants del problema. Dins del camp de la bioestètica, Nexus ha posat en marxa una nova unitat que nos sols complementa els tractaments medicoestètics i d’antienvelliment que realitzen, sinó que han obert un ampli ventall de tractaments de nombroses patologies mèdiques. Ens referim a la nova Unitat d’Ozonoteràpia Mèdica de Nexus: Ozonexus.

L’ozó mèdic és una barreja d’oxigen i ozó que es genera gràcies a uns aparells específics: els generadors. A Clínica Nexus han optat per aquesta tecnologia tan evolucionada i disposen en exclusiva de la marca de referència mundial en generadors d’ozó mèdic. En aquest procés, el metge especialista determina la concentració, la dosi i la via d’administració del gas segons la indicació de la clínica, la patologia i les condicions del pacient. A Nexus estructuren aquesta pràctica clínica en tres gran àrees: Àrea de Medicina Estètica i Anti-aging, Àrea del Dolor i Àrea de Patologies Mèdiques.

Parlem amb la gerència

Quins factors clau han determinat Clínica Nexus com a centre referent a Lleida i a escala estatal?

La seguretat, el control mèdic, la preparació continua de tot l’equip professional, juntament amb els aparells d’avantguarda, els tractaments més innovadors i l’assessorament personalitzat.

Quina és la vostra opinió davant l’evolució de la medicina estètica fins al panorama actual?

La medicina estètica evoluciona cap a cànons més naturals i amb un l’afany de transmetre cada cop un aspecte més saludable.

Com s’adapta Nexus a aquests constants avenços?

Mantenint-nos sempre al cor- rent a través dels congressos del sector més importants que es duen a terme tant a escala nacional com internacional, i anant sempre un pas endavant amb la incorporació de les més innovadores tecnologies.

Ens quins aspectes i serveis Clínica Nexus és pionera a Lleida?

Nexus és una clínica pionera en estètica preventiva, medicina antienvelliment, Unitat d’Ozono- teràpia Mèdica i la nova Unitat Ginecològica amb Làser C02.

En què us diferencieu de la resta de centres?

Ens diferenciem perquè comptem amb un equip mèdic multi- disciplinari que ens permet posar la salut i la medicina al servei de l’estètica d’una manera segura i qualificada. A més, prèviament a la realització d’un tractament es fa un estudi i un diagnòstic acurats, juntament amb un assessorament personalitzat, per de- terminar la millor solució a cada problema o inestetisme.

Respecte al controvertit de- bat sobre l’abús de la medicina estètica, quina opinió teniu davant la conducta de la població: S’assessoren correctament o el desig de “veure’ns millor” provoca que siguin in- conscients a l’hora de fer-se un tractament?

Hi ha de tot. Hi ha gent impulsiva, però cada cop més gent que busca una seguretat per sobre de tot i un assessorament professional. Per evitar abusos i rebre un bon assessorament cal anar a un centre acreditat amb professionals preparats per determinar si el que el pacient ens demana és necessari o, al contrari, recomanar-li que fer-ho ens podria fer caure en artificialitats poc estètiques i fer-li entendre que és millor no realitzar-ho.

Quins consells donaríeu a l’hora d’escollir un tractament?

Recomanem acudir a un centre autoritzat, acreditat i on sigui atès per professional especialitzat.

Com assessoreu els vostres pacients?

La clau d’un bon assessorament és la personalització. Primer analitzem i escoltem les necessitats del pacient. En segon lloc, realitzem un diagnòstic facial o corporal, acompanyats d’aparatologia específica, segons el procés que s’ha de realitzar. Un cop fets aquests dos passos de- terminem quin és el tractament més adequat, i tot el que aquest comporta, recomanacions prèvies, proves clíniques, en què consisteix el procediment, posttractament i consells que cal seguir per aconseguir un resultat d’èxit. I finalment analitzem si les expectatives que busca el pacient són reals o, en cas contrari, els expliquem per què no es poden aconseguir, per tipus de morfologia facial o corporal, etc.

Un cop superats aquests quatre nivells, mai abans, es passa a la correcta programació de la intervenció o tractament.

“Des del 1996 al servei
 de la salut i l’estètica per cuidar de tu amb la màxima seguretat mèdica”

 

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?