congres biorivolumetria

Celebrat a San Benedetto del Tronto, a la costa adriàtica italiana, el V Meeting Internacional de Biorivolumetria ha tingut lloc el dia 15 i 16 de març de 2019.

El programa s’ha adreçat a presentar les darreres novetats en Biorivolumetria, i a crear un espai workshop on desenvolupadors i màxims exponents en l’aplicació d’aquesta tècnica, com el Dr. Ezio Costa, compartiren les seves experiències, recomanacions i tècniques per tal d’assolir l’excel·lència en els resultats.

novetats biorivolumetria

Durant aquests dies, el Dr. Pinós i Montse Monjo de Clínica Nexus, han pogut conèixer els nous productes seguint la filosofia de la Rivolumetria, com ‘Armonia’, especialment dissenyat per la millora de la hidratació i rejoveniment vaginal, una àrea cada cop més consolidada dins la Medicina Estètica, i en la qual s’aposta en gran mesura donat els múltiples beneficis i avantatges que presenta en els resultats.

 

Dr, Pinos

Els assistents al meeting van poder visitar la fàbrica principal de producció d’aquests productes on, de la mà del president del holding, Claudio Bartolomei, i del director científic d’aquest, Dr. Marco Zazzetta, van poder veure i viure en directe la fabricació d’un vial d’aquests implants des de l’inici i creació fins al seu embalatge final, llest per enviar a la clínica per al seu ús i aplicació. Aquesta visita confereix una confiança absoluta per part dels directors mèdics i professionals que són qui acaben aplicant el producte, podent oferir així major informació al o la pacient.

Tal com el seu nom indica, els àcids hialurònics reticulats de la Biorivolumetria responen a:

 • Bio expressa que és una substància bioreabsorbible i biocompatible
 • Ri indica regeneració i reestructuració
 • Volumetria s’adreça a la seva capacitat de generar volum
Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?