congres ozonoterapia

Els dies 8 i 9 de febrer, s’ha celebrat a Torremolinos (Màlaga) el  I Congrés Internacional d’Ozonoteràpia Integrada coordinat per l’Associació Espanyola de Professionals en Ozonoteràpia (AEPROMO) juntament amb GMB Ozone.

L’ozonoteràpia està a l’ordre del dia i les xifres evidencien la seva creixent importància. Es practica cada vegada més en diferents parts del món. L’existència de més de 47 associacions nacionals i internacionals d’ozonoteràpia i de més de 26.000 ozonoterapeutes així ho avala.

Més de 500 assistents han participat en el programa previst, durant aquests dies, de conferències i tallers on experts en l’àmbit de la medicina i la dermocosmètica terapèutica, entre altres, han abordat l’aplicació de l’ozó en els següents casos:

 • Dolor crònic en malalties reumatològiques o traumatològiques
 • L’ozonoteràpia en ginecologia i pediatria
 • El paper de l’ozó en el càncer i els radicals lliures
 • L’ozonoteràpia en tractaments medicoestètics com la cel·lulitis o l’estrès oxidatiu
 • En dermocosmètica, i en la qualitat assistencial en la psoriasi amb ozonoteràpia

Clínica Nexus, en el seu objectiu fundacional d’unir la medicina estètica amb la salut,  és pionera a Lleida en la implementació de tractaments d’ozó en les àrees com la dermocosmètica, antienvelliment, medicina preventiva, tractament del dolor i tractament de patologies mèdiques. A més, a tots els seus espais,  l’aire s’ozonitza per  mantenir unes instal·lacions saludables i lliures de microorganismes patògens.

congres ozonoterapia Torremolinos

congres ozonoterapia

1r congres internacional ozonoterapia

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?