Clínica Nexus, un any més, ha participat en el 8è Open Solidari del Club Natació Lleida, com a empresa patrocinadora.

S’ha recaptat un total de 9.534 € en benefici de la 22a edició de colònies per a nens i nenes amb malaltia oncològica, organitzades per l’AECC de Lleida. Una iniciativa en la qual assisteixen un centenar de nens i nenes de tot l’estat espanyol, de manera gratuïta. Es duen a terme durant el mes de juliol a Salardú. Un entorn que garanteix la planificació d’activitats lúdiques, creatives i sobretot terapèutiques.

L’Open Solidari d’enguany s’ha dut a terme amb èxit rotund en tots els sentits. S’han realitzat una vintena d’activitats programades, 619 inscripcions formalitzades en forma de donació, i tot en un ambient social i de gran germanor.

Montse Monjo, directora gerent, i Laura Sánchez, directora de màrqueting, van assistir a l’acte de cloenda i lliurament dels premis i regals, on van coincidir amb Eva Figuera, gerent de l’AECC de Lleida, amb qui van compartir unes paraules de lloança per tota la tasca que duen a terme.

Clínica Nexus agraeix, a la Vocalia d’Actes Socials i Solidaris del CN Lleida, la confiança i l’oportunitat de poder-ne ser partícips. Us encoratgem a continuar apostant per projectes amb valors humans, socials i solidaris, que ens apropin a la realitat de les famílies actuals.

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?