L’alopècia o pèrdua de cabell és una de les majors preocupacions estètiques de la població. Des de fa uns anys, podem tractar-la amb diferents tècniques avançades, essent una d’elles el trasplantament capil·lar. En aquest sentit, Clínica Nexus és la clínica de referència a Lleida i província en aquest tipus d’intervencions, realitzades sempre en quiròfan per un equip mèdic especialitzat amb una dilatada experiència en aquest àmbit.

Un dels casos més recents, és el de Miguel Pérez. En Miguel va acudir a Clínica Nexus, ja que estava molt preocupat amb la seva pèrdua de cabell. Gràcies a la recomanació de persones del seu entorn i als anys d’experiència que ens avalen, en Miguel es va posar en mans de l’equip de la Unitat Capil·lar per començar el procés del trasplantament de cabell.

En el cas de Miguel, es va optar per aplicar la Tècnica FUE Safir, una intervenció que té una durada entre 6 i 9 hores, depenent dels bulbs a trasplantar. S’aplica anestèsia local, motiu pel qual el pacient està conscient en tot moment, i en una postura còmoda i relaxada.

Finalment, després de la intervenció, en Miguel, ha hagut de seguir unes pautes de suplementació nutricosmètica que han ajudat a una millor recuperació i uns resultats òptims. En Miguel, a més, va complementar el resultat amb un tractament de Plasma Ric en Plaquetes que consisteix a injectar el mateix plasma del pacient per sobreestimular el creixement de cabells.

Tal com apunta el mateix Miguel, l’experiència ha estat molt bona i recomana aquest tractament a totes les persones que estiguin buscant una solució a la pèrdua del cabell. A més, afegeix que és una opció indolora, eficaç i amb uns resultats excel·lents.

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?