testimoni Laia

“Des de ben joveneta la depilació va ser el meu gran malson perquè tenia molt pèl i vaig haver de recórrer a les tècniques de la cera, cremes i fulles depilatòries des de l’edat dels 12 anys.  Recordo que la cera era tant dolorosa que a partir dels 20 les “cutxilles” es van convertir en les meves eternes aliades, ja que em rasurava gairebé cada dia per no notar que punxava. Ara en tinc 30 i puc dir que me n’he oblidat gràcies a Clínica Nexus!”  

“Quan un pensa en la depilació làser el primer que li ve al cap és si serà un mètode molest, si serà molt car o si tindrà algun efecte secundari; a mi em van venir al cap tots aquests dubtes, però el que tenia molt clar era que volia un centre de confiança amb tecnologia avançada i personal qualificat. Així que, vaig confiar amb les bones referències que m’havien arribat de Clínica Nexus, i ja en la primera visita informativa  vaig poder corroborar la seva professionalitat. Em va atendre la directora gerent, Montse Monjo i, em va efectuar una anàlisi previ del meu fototipus de pell i del meu pèl. Ràpidament va identificar que sóc una persona que m’agrada mantenir un cert bronzejat durant tot l’any i, em va informar que aquest fet, no suposava cap inconvenient ja que d’entre els 10 sistemes de depilació làser mèdic dels que disposen, n’hi ha d´específics per treballar amb fototipus alts i bronzejats.

depilació làser nexus

 

 

“A partir d’aquesta visita tot van ser avantatges. En la meva primera sessió, no vaig sentir ni la meitat de dolor que amb la cera i, en poques setmanes, el meu pèl es va debilitar. D’una sessió a una altra han de passar uns mesos i, a mesura que el pèl va desapareixent, canvien de sistema làser per evitar l´estancament i poder eliminar, també,  el pèl fi i residual. En poques sessions puc afirmar que el meu pèl ha desaparegut gràcies a la professionalitat, personalització i control mèdic de tot l’equip de Nexus”

 

depilació laser

Ho recomano a totes aquelles persones que volen oblidar-se de la depilació i sentir-se amb una pell suau cada dia. És una comoditat excepcional. En qualsevol moment estic llesta per anar a la piscina, ficar-me uns pantalons curts o preparada per a que m’acariciïn la pell.”

 

 

 

Potser estaves buscant:

Depilació làser Lleida, depilació làser mèdica Lleida, clínica professional depilació làser, centre especialitzat en depilació làser mèdica a Lleida.

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?