Quan parlem de desigualtat entre homes i dones en el món laboral, o d’invisibilitat de la dona en tot el que fa a l’empresa, a l’activitat econòmica en general, hem d’estar amatents també a les  professionals, les directives, i les empresàries, moltes vegades autònomes.

La seva visibilitat i reconeixement, la lluita per la igualtat d’oportunitats, l’equiparació de sous i nivells professionals…, són també combats que es lliuren en aquestes posicions. Doncs aquest repte, el de donar veu a la dona empresària i autònoma, s’ha materialitzat fa ben poc amb l’adhesió a l’organització de la petita i mitjana empresa de Lleida, de l’Associació Professional d’Empresàries Ap! Lleida, coneguda fins ara com a Funde.

D’aquesta manera, més de 100 empresàries, directives i professionals s’han incorporat a Pimec i als seus òrgans de direcció, de tal manera que la presidenta d’Ap! Lleida, passa a ser vicepresidenta de l’organització empresarial lleidatana.

És la Laura Sánchez, a qui hem demanat que ens acompanyi avui al programa. En la taula rodona posterior, intervenen donant el seu punt de vista i aportant experiència en l’àmbit:

 • Montse Monjo. Directora gerent de Clínica Nexus i guardonada enguany al Premi Ap! d’“Igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral i conciliació familiar i personal”
 • Yasmina Vilagrasa. Advocada del Despatx Julio Vilagrasa y asociados; i secretària d’Ap! Lleida
 • Cristina Melcior. Jove emprenedora. Consultora d’innovació i estratègia a White Fox Studio

 

Click damunt la foto per veure el video

FONT: Lleida Activa

Compartir:
CategoryMultimedia, Premsa
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?