taques

Picosure és el millor tractament, sens dubte, per l’eliminació de taques de la pell i tatuatges

L’edat i l’exposició solar es tradueixen en l’aparició de taques a la pell, o agreujament d’aquestes amb el pas del temps. Melasmes, lentígens solars,  lesions pigmentades… que habitualment surten a la cara, escot i mans, fan que s’accentuï la percepció d’envelliment cutani.

Deu la seva eficàcia inigualable al fet d’emetre polsos ultracurts en bilionèsimes de segon, la qual cosa li permet actuar principalment mitjançant un efecte fotomecànic en compte del fototèrmic que utilitzen els làsers tradicionals, és a dir, actua selectivament sobre la seva diana (melanina) per fragmentar-la en minúscules partícules en lloc d’escalfar-la.

Aquest fet comporta un nombre de sessions menor, un respecte total sobre la pell circumdant, la utilització de menys quantitats d’energia (i, per tant, més comoditat per al o la pacient), la possibilitat de tractar tots els fototipus de pell i obtenir també, gràcies a la seva extraordinària selectivitat, més aclariment. La tecnologia PressureWave® incrementa i reforça encara més aquest desitjable mecanisme d’acció.

PicoSure® és el primer làser dermoestètic a picosegons, reconegut com la referència mundial per a l’eliminació de taques i lesions pigmentades.

 

PicoSure® permet alhora, realitzar tractaments de rejoveniment cutani (ja sigui facial, d’escot i mans) mitjançant una sistema òptic que fracciona i magnifica fins a 20 vegades l’emissió, i sense patir cap tipus de disconfort ni convalescència. Els efectes secundaris que en altres sistemes duraven dies o setmanes, amb PicoSure® duren d’1 a 2 hores i permeten, per tant, fer tractaments de notable intensitat sense molèsties i amb reincorporació immediata a les tasques quotidianes.

eliminació de taques

Clínica Nexus, referent tecnològic en l’àrea Dermoestètica, ha estat la primera de l’Estat espanyol i la tercera d’Europa a incorporar la longitud d’ona de 1.064 nanòmetres amb el làser de picosegons PicoSure®

Les diferents parametritzacions del tractament permeten realitzar des d’una revitalització cutània de major o menor grau fins a un tractament de cicatrius d’acne, sense dolor ni temps d’inactivitat posterior.

A més, Picosure® elimina tatuatges indesitjats en poques sessions. Siguin del color que siguin, incloent-hi els residuals i recalcitrants. Els seus polsos a picosegons actuen directament sobre la tinta, trencant-la en molècules molt petites, que són absorbides per processos naturals del cos.

Amb PicoSure® s’inicia una nova era en l’àmbit dels tractaments làser caracteritzada per una màxima eficàcia i uns mínims inconvenients per al pacient.

Clínica Nexus és líder en el sector i, un dels màxims referents nacionals i internacionals en l’àmbit de la medicina estètica i la teràpia amb làser.

En definitiva, amb PicoSure® s’inicia una nova era en l’àmbit dels tractaments làser caracteritzada per una màxima eficàcia i uns mínims inconvenients per al pacient. Amb només 4 equips de moment a l’Estat espanyol (i un d’aquests a Nexus), aquesta darrera innovació tecnològica és ja per mèrits propis el “gold standard” dels làsers medicoestètics en l’actualitat i el futur proper.

eliminacio taques

 

 

 

Potser estaves buscant:

eliminació de taques de la pell, tractament per eliminar taques de la pell, eliminació acne, eliminació tatuatges amb làser.

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?