festa solidaria ap

Lleida, 13 de juliol de 2018.-  Ap! Lleida, Associació Professional d’Empresàries, ha celebrat, la 8a edició de la Festa Solidària.

Amb aquesta iniciativa, Ap! Lleida, de la qual en formem part, i la nostra directora de màrqueting, Laura Sánchez, n’és la presidenta, dóna suport a totes aquelles persones que pateixen una malaltia degenerativa, com és l’esclerosi múltiple.

Unes 600 persones a Lleida i, més de 47.000 persones a Espanya la pateixen. Un 70% dones i, en molts casos es diagnostica de ben joves, entre els 20 i 30 anys.

festa solidaria ap

La Fundació Esclerosi Múltiple, ubicada al centre Miquel Martí i Pol, dins el CAP Onze de Setembre, és un dels centres més ben equipats en tecnologia per l’estimulació cognitiva, rehabilitació i ortopèdia a l’estat espanyol. Amb aquest equipament capdavanter i un equip de professionals multidisciplinar tracta, de manera personalitzada, a pacients d’esclerosi múltiple així com d’ictus, ELA i parkinson.

 

festa solidaria ap

 

agraiment FEM

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?