lipo vaser
En els darrers mesos, i encara avui en dia estem vivint un seguit de situacions inesperades que han fet que el nostre pacient o client, prioritzi noves necessitats en el camp de la medicina i cirurgia estètica. Arran d’aquesta situació, el diari Segre de Lleida, es va posar en contacte amb nosaltres per informar els seus lectors sobre la realitat actual pel que fa a l’augment d’intervencions i tractaments més demandats actualment a la clínica, sobretot de parpelles i modelat de cos.
Hi ha dos aspectes, que tot i tenir sempre una elevada demanda, ara més que mai els nostres pacients es preocupen, i són la seva mirada i el seu cos.
La mirada és a causa, bàsicament, de l’ús de la mascareta perquè és l’únic que se’ns veu del rostre. Així doncs hi ha hagut un fort increment de la demanda de cirurgies i tractaments mèdics per rejovenir la mirada, fer-la més alegre, suavitzar el cansament i amb menys arrugues. La blefaroplàstia és la intervenció que tracta la caiguda del teixit de les parpelles, no tan sols estèticament sinó també per motius de reducció del camp visual, que s’ha vist també incrementat arran de la mascareta.
Per qui no és necessari la intervenció, el tractament amb Proteïna natural purificada, és el més demandat per eliminar arrugues del terç superior.
Pel que fa al cos, durant el confinament es va deixar de tenir activitat física i moltes persones, a causa de l’angoixa i estrès, van adquirir uns mals hàbits alimentaris. Això ha fet que moltes persones augmentessin de pes, a banda de notar-se menys tonificats, una major flacciditat i/o increment de la cel·lulitis. En aquest cas, hem notat una crescuda exponencial en la darrera tendència en liposucció, el Lipo Vaser High Definition  la cirurgia que elimina greix corporal alhora que defineix el contorn, i fins i tot abdominals i elevació de glutis. Una intervenció menys invasiva, amb mínima cicatriu i una més ràpida recuperació.
Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?