Davant la propera arribada de l’estiu, certs tractaments mèdic-estètics cobren una especial rellevància i són especialment demanats pels pacients. Us presentem enaquest article els trets més destacables dels TRACTAMENTS MÉS DEMANATS i RECOMANABLES PER AQUESTA ÈPOCA PRÈVIA A L’ESTIU

1.TRACTAMENTS FACIALS

1.1.INFILTRACIONS FACIALS:

Es tracta de microinjeccions de diferentssubstàncies molt efectives, mitjançant tècniques mínimament invasives.

 • Proteïna natural purificada :Per l´atenuació i prevenció de les arrugues d’expressió.
 • BiomesoteràpiaFacial i Biorevitalizació:Injecció de vitamines, minerals, aminoàcids, àcid hialurònic etc.  per millorar la textura i qualitat de la pell,retornant-li la lluminositat. Hi ha tècniques Flash especialment dissenyades per estar radiant en moments o diesespecials.
 • Implantsd’àcid Hialurònic: Per corregir les arrugues estàtiques, solcs pronunciatsi cicatrius, o aportar volum immediat a llavis, pòmuls i depressions cutànies mitjançantla tècnica de la Bioplàstia.
 • Implantsper la flacciditat: Per allisar, reafirmar i redefinir el contorn facialmitjançant l’estimulació natural de la síntesi de col·lagen.
 • Filstensors i revitalitzants: Implantats mitjançant agulles molt fines,proporcionen fermesa i tensió al teixit cutani facial, combatent així laflacciditat i el despenjament.
 • PRGF:Els factors de creixement epidèrmic continguts en les plaquetes, milloren lesarrugues i n’augmenten el grossor i tersura de la pell, donant un aspecte mésjove.
 • Mesoplàstiafacial: Es el tractament per excel·lència de rejoveniment facial si bé també pot realitzar-se a coll, escot i dors de lesmans. S’injecta un còctel de substàncies bioestimuladores cutànies amb àcidhialurònic per estimular la producció de col·lagen, restaurar les columnestensionals facials per millorar la flacciditat, hidratar els teixits, regenerarvolums i corregir solcs i depressions. A més, s’utilitza Proteïna natural purificada per tractar lesarrugues dinàmiques i substàncies per corregir la flacciditat. Es dur a termeen 2 sessions i no origina cap tipus de convalescència.
 • Liftinglíquid: Tècnica a base d’infiltracions per hidratar i millorar la qualitatde la pell del rostre, eliminar arrugues, elevar teixits i reposar volums. Esun Mesoplàstia Facial ampliada en la que es tracten els tres terços facials deforma personalitzada en funció de les necessitats del pacient. Els resultatsson molt naturals i duren al voltant d’un any.
 • VolumetritzacióFacial: Restauració dels volums perduts en terç mig i inferior del rostre,causa del despenjament cutani facial.
 • Peelingspersonalitzats: Formulats a mida pels problemes específics facials de cadapacient, proporcionen a més milloria significativa en la textura i qualitat dela pell.

1.2.LÀSER:

 • Week-endLaser peel: Nou i revolucionari tractament amb làser de CO2 de darrerageneració que, pràcticament sense convalescència, minora totes les alteracionsfacials, incloent-hi cicatrius i porus oberts, i proporciona una milloracutània inigualable en tots els àmbits. Els paràmetres de tractament sóntotalment personalitzats i els resultats ràpidament visibles. Ideal, a més, perqui no desitja punxades.
 • LáserFraccional: Per tractament d´arrugues, flacciditat cutània, porus obert,cicatrius etc.

 

2.TRACTAMENTS CORPORALS

2.1.GREIX LOCALITZAT: 

 • AdipocitolisiÉsel referent  pertractar el greix localitzat, essent per la seva seguretat i eficàcia, un delsmés sol·licitats en l’èpocapre-estival i estival . És l’única alternativa comparable a la liposucció itècniques quirúrgiques afins. Mitjançant la tècnica de la intralipoterapia, (una tècnica molt específica d’ús exclusiu per metges entrenats), s’injecta directament en el teixit adipósuna solució detergent que trenca l’adipòcit, la cèl·lula que emmagatzema elgreix, el qual un cop dissolt s’eliminarà via limfàtica i urinària. A més compta amb l´ avantatja addicional d’evitar la flacciditat posterior, millorantl’aspecte i la textura de la pellLareducció del greix que s’aconsegueix es permanent.
 • Lipolaser(Lipolite ™)Lipolite TMrepresenta l’evolució dels equips per tractaments delipòlisis mitjançant làser. Aquest sistema està dissenyat per destruir lescèl·lules de greix i la coagulació dels teixits en el cos i la cara de maneraefectiva. És ideal per tractar zones poc assequibles a la lipoesculturaquirúrgica tradicional, com la papada i els braços.
 • Criolipolisi mèdica: La criolipòlisi mèdica consisteix aabaixar la temperatura d’una zona corporal que contingui greix acumulat  fins -8ºC, durant 60 minuts i de maneracontrolada,  cristal·litzant així lescèl.lules de greix,  tot produint-ne  la destrucció definitiva i posteriormentl´expulsió pel propi cos. La reducció mitja amb els nostres protocolspersonalitzats és d’una talla per sessió; i es recomana d’una a tres sessionsper zona.
 • Sistema Noradrenalina Release: Revolucionària tècnica Japonesa que, a través d’ultrasons, destrueix el greix, convertint-lo en àcids grassos lliures que elcos elimina fàcilment. 

2.2. CEL·LULITIS i FLACCIDITAT:

 • Ozonoteràpia: Aplicació subcutània  d’ozó, ungas que posseeix tres àtoms d’oxigen.Aquest gas té la capacitat de reaccionar en front dels àcids grassos quecomponen la cèl·lula adiposa, tornant-los hidròfils (que absorbeixen lahumitat) reduint el depòsit de greix iactivant la circulació perquè la cel·lulitis no torni a formar-se novament. Lescapacitats oxigenants, revitalitzants i regeneradores de l’ozó, s’utilitzentambé per tractar altres alteracions dermoestètiques com les estries i la flacciditat. 
 • Carboxiterapia: Aplicació subcutània de diòxid de carboni. És una de les millorsteràpies per combatre la cel·lulitis, la flacciditat i els cúmuls de greix.
 •  Mesoteràpia: Infiltració dèrmica de diferentsprincipis actius, al·lopàtics o homeopàtics, que milloren tant l’aspecte externcom les causes de fons que les originen.
 •  Velashape II: Sistema de remodelació corporal aprovat per la FDA pel tractament de la cel·lulitisde forma efectiva i reducció de la circumferència.
 •  Venusfreeze: Tractament no invasiu que combinaRadiofreqüència (RF) i Impulsos magnètics en una tecnologia anomenada (MP)2.Combinació única que proporciona uns resultats inigualables per la flacciditattant facial com corporal.

 

2.3. ESTRIES:

 • PRGF:  plasma ric en factors de creixement, augmentala vascularització de la zona i el gruix de la pell afavorint l’aparició d’unapell nova, disminuint els efectes sobre l’oxidació cel·lular, tot obtenint uns magníficsresultats en estries, cicatrius, acne, alopècia, etc…
 • Láser CO2 fraccional: el tipus de láser més indicat per combatre las estrías, inclus les de tonalitat blanca.

Prepara’t per l’estiu amb Nexus

 

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?