WEM (World Experts Meeting), organitzat per Sinclair, convoca els més prestigiosos cirurgians plàstics, metges estètics i dermatòlegs a escala internacional, durant els dies 4 i 5 de novembre, a Barcelona.

Aquesta trobada té com a objectiu principal compartir tècniques i experiències amb els productes Sinclair en un fòrum de formació mèdica i networking, dirigit a assistents de tot el món.

Van tenir lloc sessions científiques, conferències sobre anatomia i aplicació del seu portfoli Sinclair per obtenir els màxims resultats.

Montse Monjo, directora gerent, i el Dr. Samuel Pinós, director mèdic de Clínica Nexus assistiren com a convidats en aquesta trobada internacional, en la qual corroboren el seu lideratge en l’àmbit nacional, i en la posada en pràctica de les darreres tècniques que marquen tendència en l’actualitat.

A més, us avancem que, pròximament nous productes i noves tècniques es podran gaudir a Clínica Nexus.

Així doncs, ben aviat arriba la nova Cooltech Define, l’aparatologia més eficaç del sector amb la qual es poden tractar vàries zones simultàniament i optimitzar encara més els resultats en l’eliminació definitiva del greix.

I el nou Lanluma, un estimulador de col·lagen en remodelació de glutis. La darrera tendència en estètica corporal.

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?