La direcció de Clínica Nexus sempre un pas endavant, pel que fa a les darreres tendències en el camp de la medicina estètica, assisteix al congrés BAAS que ha tingut lloc a Barcelona, i en el que ha pogut refermar el lideratge tan pel que fa a tècniques, com a tractaments que ja duem a terme a la nostra clínica.

BAAS és una trobada, on caben els millors especialistes d’arreu i es mostren les tècniques més rellevants d’avui en dia, i que marcaran tendència en un futur immediat. En un format eminentment pràctic, aquest cop s’ha inclòs dins el seu programa diverses “live sessions” amb demostracions de toxines, fillers, bio estimulació facial, genètica, telòmers i envelliment cel·lular, estètica i nutrició genòmica, harmonització facial, alopècia, entre altres.

El Dr. Samuel Pinós, director mèdic de Clínica Nexus, realitza cada un d’aquests tractaments i és per aquest motiu que, junt amb Montse Monjo, directora gerent, acudeixen regularment als congressos més capdavanters per estar en constant recerca, formació i millora continua.

Compartir:
CategoryActualitat, Blog
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?