• El Diari Segre fa ressò avui d’un dels tractaments més demandats en cirurgia estètica, demanant-nos l’opinió com a experts.
 • L’alopècia la pateix més del 50% dels homes espanyols, i cada cop més dones entre trenta i quaranta anys.

 

Avui, el Diari Segre publica tota una pàgina informant sobre un dels tractaments a l’alça actualment, els implants capil·lars. El tractament de cirurgia estètica per excel·lència, que té més demanda  per part del públic masculí.

Com bé sabeu, a Clínica Nexus apostem per la innovació, ens anticipem a les necessitats dels nostres pacients i ho fem sempre sota uns estàndards de qualitat màxima i servei integral cada cop que posem en marxa un nou servei, és per aquest motiu que no tan sols oferim el tractament de trasplantament capil·lar, sinó que podem abordar el cas amb anterioritat i fer un seguiment posterior. Així doncs, efectuem un estudi detallat de les causes de l’alopècia. A més de la pertinent Història Clínica i exploració clínica, efectuem un estudi tricoscòpic, un test analític hormonal, i finalment unes proves genètiques específiques que ens permeten confeccionar el millor tractament personalitzat, i combinat per solucionar el problema.

A Clínica Nexus disposem d’una Unitat Capil·lar especialitzada, formada per metges amb més de 15 anys d’experiència en les tècniques de trasplantament capil·lar. Actualment les que més realitzem són la tècnica FUE Zafiro i la DHI, entre altres. I donem l’oportunitat d’escollir on més convingui al pacient, entre Barcelona o Istanbul, en aquest últim cas es realitza en la prestigiosa Clínica Florence Nightingale, considerada la més avançada i luxosa de Turquia. Sempre amb el pre i post operatori a Clínica Nexus Lleida, sentint-se el pacient acompanyat en tot moment durant el procés.

 

Fe de errata del Diari Segre: Clínica Nexus vol fer constar que les imatges publicades en la notícia en paper no corresponen, en cap cas, a Clínica Nexus. El diari ha subsanat l’error afegint les pròpies de Clínica Nexus en la notícia en format digital.

 

Enllaç notícia digital:

https://www.segre.com/noticies/guia/2020/01/16/implants_capil_lars_l_alca_96641_1111.html

Descarregar notícia

 

 

 

 

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?