formació heliocare

Lleida, 2 de juliol de 2018.- Responsables i assessores de la firma Heliocare, referent en fotoprotectors Medical Device,  varen formar al nostre equip en la nova gamma de productes 360º, la  línia fotoprotectora dels 4 raigs solars que hem de tenir en compte: UVA, UVB, visibles i infrarojos. 

 

Patentats amb la nova Tecnologia Fernblockâ ,de Cantabria Labs i l’equip de recerca del Dr. Fitzpatrick de la Universidad de Harvard (Harvard Medical School), que no només evita els danys immediats com les cremades, sinó aporta també una protecció capaç de prevenir els efectes negatius a llarg termini com l’envelliment de la pell, la pèrdua de defenses, les al·lèrgies o fins i tot el càncer de pell.

 

No tan sols podem assessorar-te en quin dels productes és més adient per cada tipus de pell, sinó que a més t’oferim les indicacions oportunes per protegir-te d’una forma eficaç contra tot tipus de raig que poden afectar la teva dermis i epidermis. Així com, tot un ritual de cura de la pell, des de la neteja, protecció i reparació, hidratació i estimulació que cal seguir durant aquests mesos d’estiu, basada en la Piràmide de la Salut i Bellesa de la PellTM

 

Per a més informació sobre els productes Heliocare, pots llegir l’article al blog Un altre sol, una altra fotoprotección amb Heliocare  i apropar-te a la nostra Clínica, on t’aconsellarem sobre el millor producte i protocol de bellesa.

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?