secret box Montse Monjo

Encara recordo quan vaig començar a Nexus, i el Dr. Samuel Pinós, seguts al seu despatx m’explicava l’essència i filosofia de la clínica, que l’ha identificat des del primer dia. Em va dir: Nexus neix de la unió de l’Estètica amb la Salut.

Teníem molt clar que la seguretat mèdica i la salut del pacient, és a dir, la teva, ens caracteritzaria.

M’encanta la definició de salut que li dóna l’OMS (Organització Mundial de la Salut)  com “l’estat de complet benestar físic, mental i social, i no solament l’absència d’afeccions o malalties”.

I aquest és el nostre objectiu. Creiem fermament que quan es té el benestar físic, el mental millora exponencialment. I consegüentment, el social, essencial en les nostres vides.

És com quan et lleves i dius: avui estic guap@. Aquell dia et menges el món. Et sents segur@, tens com una felicitat que no saps d’on ve, i de ben segur les teves reunions, activitats laborals aquell dia van bé. I, si a més surts amb la parella o la teva gent, és un dels dies que t’ho passes d’allò més bé. Això és salut! Sentir-te així cada dia.

Què cal fer per sentir-te així sempre? El que et diré no et vindrà de nou, ho sé, però t’ho recordo, que fer memòria no va gens malament.

Benestar físic: Cuida’t físicament fent esport sovint, no importa el nivell. Alimenta’t equilibradament, menja de tot, però amb seny. I vine a Nexus a cuidar-te periòdicament, millora tot allò que no t’agrada. Serà el teu moment, temps per a tu. És el millor, t’ho asseguro. És la millor inversió que faràs mai.

Benestar mental: Mantingues la ment activa i l’ànima en calma. Llegeix, fes cultura, reflexiona, exposa el teu criteri, expressa les teves emocions. Entusiasma’t, apodera’t, aventura’t…! Aprèn cada dia alguna cosa nova, i no t’oblidis mai de donar les gràcies pel dia viscut, abans d’adormir-te.

Benestar social: abraça (sé que ara no ho podem fer tant com volem, però fes-ho ni que sigui virtualment, o amb la distància i la mirada, fes-ho!), truca cada setmana a algú de la teva agenda que fa dies que no truques, t’alegrarà el dia. Riu, riu molt! Preocupa’t per la teva gent, ajuda’ls. Brinda la mà als més necessitats, fes una acció solidària, la que més t’agradi. No saps el que arriba a omplir (bé, segur que quelcom has fet, i saps el que se sent).

Per últim, i no menys important, tot el contrari, tenir en compte l’absència d’afeccions i malalties. I més avui en dia, no esperis a notar-te quelcom, actua des d’avui. Coneixes la nostra àrea de Medicina Preventiva i Antiaging? Sona bé, oi?

Vinga, vine un dia, ensenya’m “lo” guap@ que estàs, fem un cafè i t’explico.

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

    Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

    Contactar 973 279 810 680315500
    Sandra Grau (Coordinadora)

      Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

      Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

      Abrir chat
      ¿Necesitas ayuda?
      Hola, ¿en que podemos ayudarte?