L’equip més efectiu del món per eliminar el greix localitzat, la cel·lulitis i la flacciditat en una mateixa sessió!

Ha arribat a l’Estat espanyol Velashape III, la tercera generació de l’aparell mésfamós i efectiu de l’actualitat per remodelar i reafirmar el contorn corporal, i que combat com capaltre equip la cel·lulitis, el greix localitzat i la flacciditat en la mateixasessió. La nova tecnologia de la famosa nissaga Velashape va més directa a ladiana i aconsegueix en una sola sessió el que els seus antecessors aconseguienen quatre, fet que permet, en conseqüència, escurçar-ne el nombre.

Els centres més capdavanters de l’Estat, i entre aquests, òbviament, Clínica Nexus, l’han incorporat ja al seu arsenal terapèutic, i aixíus podem oferir en exclusiva el que sens dubte ara com ara és el “goldstandard”, la referència en la remodelació corporal no invasiva.

El nivell de satisfacció de les pacients arriba al 97%

Funcionament:

El mecanisme d’acció de Velashape III és la tecnologiaElos, patentada per Syneron, que consisteix en la combinació de llum infraroja,radiofreqüència i vacumteràpia. El capçal succiona la pell, el làser infraroigl’escalfa i, un cop aquesta arriba a la temperatura correcta, entra enacció la radiofreqüència bipolar, que escalfa el teixit a major profunditat idestrueix els adipòcits. Tots aquests efectes en conjunt afavoreixen lacirculació, el drenatge limfàtic i el metabolisme cel·lular, i estimulen, amés, la neoformació de col·lagen i fibroblasts, i destrueixen paral·lelament elgreix localitzat. A diferència d’altres equips o versions anteriorsd’aquest, tots els paràmetres de tractament d’aquestes tecnologies es podenregular, adaptar i personalitzar a cada cas concret, o fins i tot noutilizar-ne alguna, com en el cas de flacciditat excessiva, en què l’ús de lavacumteràpia pot ser contraproduent.

El tractament està indicat tant en dones com homes, i elprotocol és de 3 sessions de mitjana per zona corporal, que s’han de tractar enintervals setmanals. La sessió dura aproximadament mitja hora, noés gens dolorosa i permet la reincorporació immediata a les activitatshabituals.

Aval d’estudis clínics i aprovat per la FdA i la cee:

L’eficàcia de la tecnologia Elos ha estat científicament demostrada i nombrosos estudis clínics publicats en revistes de medicina làseri medicina estètica més prestigioses del món l’avalen. Velashape III, a més, haestat aprovat i certificat en remodelació corporal no invasiva per l’ANMAT, laCE (Comunitat Europea) i la FDA americana, ja que obté resultatsexcepcionals juntament amb una seguretat màxima per als pacients.

Velashape III és el tractament més evolucionat, còmode ieficaç per a la remodelació corporalResultats:Velashape III ens ofereix una reducció d’1 a 3 cm de mitjana per sessió.Està especialment indicat en el postpart, on eltractament amb Velashape mostra una reducció mitjana del 10%, per sessió, a lazona tractada i el nivell de satisfacció de les pacients arriba al 97%.En definitiva, Velashape III és el tractament dereferència actualment en remodelació del contorn corporal no sols per la sevaincomparable eficàcia, sinó perquè tracta simultàniament els tres principals problemesque l’afecten: cel·lulitis, greix localitzat i flacciditat. A més, larapidesa, comoditat, facilitat d’aplicació i escasses sessions necessàries elconverteixen en un tractament molt agraït per als pacients. Si, a més,hi sumem els 10 anys d’experiència de la tecnologia Elos, els més de 5milions de pacients tractats al món, la dotzena d’estudis clínicsrealitzats i l’aval de les principals agències sanitàries del mónque en corroboren l’eficàcia i seguretat, no és exagerat afirmar que enstrobem davant d’un equip sense parangó al mercat i que marcarà, sens dubte, unpunt d’inflexió en el tractament de la remodelació corporal no invasiva.

Resultats excepcionals des de la primera sessió

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?