Premis aplleida discurs

Divendres, 16 de novembre, se celebraven a Lleida els Premis Ap! que reconeixen l’èxit de dones que són al capdavant de grans projectes empresarials i professionals, d’àmbit territorial i nacional, en diferents sectors.

La categoria d’ “Igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral i la conciliació familiar i personal” ha estat aquest any per Clínica Nexus. El jurat, format per les principals institucions de la ciutat com l’Ajuntament de Lleida, Diputació de Lleida, Universitat de Lleida, Serveis Territorials de Treball i Serveis Territorials d’Empresa de la Generalitat de Catalunya, Institut Català de les Dones, Cambra de Comerç, GlobaLleida, Pimec, Turó de la Seu Vella i la Junta Directiva de Ap!Lleida, va deliberar a favor seu amb motiu de la política que dur a terme des de fa més de 10 anys, vers la dona, la igualtat d’oportunitats i la conciliació.

Pel que fa a les mesures d’igualtat, Montse Monjo ostenta el 50% de la direcció i l’accionariat, junt amb el Dr. Samuel Pinós.

El 100% dels càrrecs de responsabilitat estan ocupats per dones i han estat mitjançant promoció interna; el 60% dels professionals externs són dones, existeix la igualtat retributiva, i la implementació del llenguatge no sexista.

I entre les mesures de conciliació, faciliten i gestionen baixes d’embaràs prematures i/o anticipades i proposa mesures de conciliació, sobretot tenint en compte les treballadores que són mare. A més, s’adhereixen al pacte de la reforma horària, que té lloc el dia 28 de novembre, per tal d’impulsar una nova cultura del temps a les empreses i institucions, a favor de mesures més eficients alhora que flexibles, per atendre les noves necessitats socials i consolidar el factor temps com a nova mesura d’igualtat, salut i qualitat de vida.

Tot això respon a un programa, que està treballant actualment, en l’àmbit de la Responsabilitat Social Corporativa, que dinamitza accions per a tenir “Treballadors feliços” i en el que englobarà diferents projectes per continuar treballant en aquesta directriu.

Un alt nivell de premiades es reunien, en l’emblemàtica Seu Vella de Lleida, fent palesa del talent femení, on emoció i professionalitat s’uniren en cada un dels discursos d’agraïment. Clínica Nexus, va compartir guardó junt amb empresàries, directives i emprenedores d’alt nivell, tant en l’àmbit local com nacional i internacional.

Podeu veure’n més informació a la web http://www.aplleida.cat

montse monjo i sara mestre

Sara Mestres, tinent d’alcalde i regidora de Seguretat ciutadana i les polítiques per al civisme i la igualtat lliura el Premi a Montse Monjo 

premiades aplleida

Premiades 2018

equip nexus

Equip Clínica Nexus durant la recepció vip 
Compartir:
CategoryActualitat, Blog
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?