El locutor de ràdio, Paco Belloc és un nou nexfriend que ha confiat en nosaltres en el tractament de Depilació Làser Mèdica d’avantguarda de Clínica Nexus. Anteriorment havia viscut vàries experiències negatives amb el tractament en altres centres poc qualificats. A continuació coneix el seu testimoni:

“M’agrada cuidar-me i sentir-me bé. Per això, vaig decidir treure’m el pèl del tors i, a la vegada, guanyar en comoditat. Vaig provar diferents centres però no vaig obtenir els resultats esperats. Després de varies sessions, no notava que el pèl desaparegués. Així que em van recomanar Clínica Nexus, i la veritat que des del primer moment em van transmetre molta confiança tant per l’amabilitat de tot l’equip com pel gran assessorament de la directora, Montse Monjo.”

“El làser que van utilitzar en el meu tractament va ser el làser d’última generació en Depilació Mèdica Masculina. El mètode consisteix en una emissió de llum que utilitza el pèl com a fil conductor per arribar al fol·licle pilós, on aquesta és absorbida per la melanina del pèl i transformada en calor, el qual destrueix el fol·licle i impedeix que aquest torni a reproduir-se. El tractament és totalment segur, no danya la pell i pràcticament indolor. En només tres sessions ja no tinc pèl al pit. Estic molt content amb els resultats!

A més de presumir de tors sense pèl també puc presumir d’abdomen sense greix, ja que he compaginat la depilació làser mèdica amb la Criolipòlisi Mèdica Cooltech, el tractament per excel·lència per eliminar el greix localitzat abdominal que tant em molestava.”

Ho recomanaria a tothom, però en especial m’agradaria encoratjar als homes i sobretot als que practiquen esport, perquè se sentiran molt més còmodes i en poques sessions aconseguiran eliminar el pèl permanentment. I si a més s’animen amb la Criolipòlisi de Nexus, doncs a lluir tors sense prejudicis ni complexos.”  

Reserva ja aquest tractament a Nexus!

Fes click aquí per reservar el tractament de Depilació Làser Mèdica

Depilació làser Mèdica Lleida

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?