Lleida, 20 de juny de 2018.- Clínica Nexus ha adquirit recentment dos dels equips de tecnologia mèdica BTL: Exilis i Vanquish.

Cristina González, responsable de l’àrea de formació de BTL, ha estat l’encarregada d’impartir una exhaustiva formació teòrica-pràctica a totes les nostres professionals en els protocols a seguir, en cada un dels casos aplicables, podent oferir així el servei en mans especialitzades, sota un rigorós control i seguretat assistencial.

 

Recordem que l’equip BTL Exilis és la nova tecnologia sinèrgica de  radiofreqüència facial, corporal i vaginal per tensar i redefinir la pell. I BTL Vanquish és la tecnologia mèdica més rigorosa i d’avantguarda indicada per a la intensiva reducció de teixit adipós localitzat a l’abdomen, cames i braços. Dos equips que poden combinar-se per oferir un tractament de reducció, redefinició i fermesa simultani. No invasius, assequibles, patentats i comprovats científicament amb protocols revisats per experts amb resultats excel·lents.  (podeu consultar més informació sobre aquests tractaments en el nostre blog)

 

Clínica Nexus sempre protocol·litza els seus tractaments, sota la supervisió mèdica del Dr. Samuel Pinós. Com també ofereix un servei personalitzat per cada pacient, essent assessorat i aconsellat per Montse Monjo, directora gerent.

 

 

Compartir:
CategoryNoticies, Premsa
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?