propòsits any nou

Quan alguna cosa s’acaba, en comença una de nova amb el desig que sigui igual, o fins i tot millor. Al finalitzar l’any, ens marquem els nous propòsits per al següent. Estem disposats a fer tot allò que no hem pogut i, ens fixem nous reptes. Cal no perdre la motivació del primer dia, i ser constant. Tenir algú al costat, t’ajudarà.
A Nexus volem acompanyar-te, i aconseguir que tots els teus objectius en salut, bellesa i benestar, es compleixin. Perquè et sentis i et vegis radiant.

Algunes de les nostres propostes mèdic-estètiques per a aquest nou any són:

1. ACONSEGUIR EL TEU PES IDEAL

Per salut i per estètica és vital mantenir el pes segons la constitució i alçada. Du a terme un programa mèdic que ens ajudi a baixar de pes, un programa nutricional que ens ensenyi a menjar correctament i, exercitar el cos de manera periòdica és la base per aconseguir-ho. És més senzill del que ens pensem, cal confiança en un mateix i l’ajut dels nostres professionals per adquirir els millors hàbits.

2. ACONSEGUIR EL TEU COS IDEAL

Si el que vols és eliminar greix localitzat, i fa temps que ho intentes i no hi ha manera, confia en nosaltres, estem especialitzats en diferents tractaments mèdic-estètics (amb i sense cirurgia) i, comptem amb l’equipament més capdavanter. Podràs dir adéu al teu problema de la manera més efectiva i segura.
Si desitges eliminar la cel•lulitis, les estries, taques o tatuatges comptem amb les tècniques més innovadores, sota estrictes protocols mèdics que aconsegueixen el millor resultat garantit.

 

3. SENTIR-SE MÉS JOVE

Has passat la barrera dels 35? Encara ets i, et sents jove però notes el pas del temps. Nexus, som la clínica pionera a Lleida en tractaments anti-aging que responen a l’objectiu d’augmentar la qualitat de vida, obtenir beneficis cel•lulars, físics i mentals i prevenir el risc de malalties. Informa’t de manera gratuïta i sense compromís.

4. PREVENIR I MILLORAR L’ESTAT DE SALUT

Nexus Biomèdic aposta per la medicina biològica: Oxigenoteràpia, Carboxiteràpia i Ozonoteràpia. I per la medicina o teràpies naturals per pal•liar tots els factors externs que poden alterar la nostra salut física i emocional.

 


 

ELS NOSTRES PROPÒSITS NEXUS 2018

Per aquest nou any demanem…

Familiars

☐Continuar escoltant en què podem ajudar-te

☐Volem que formis part de la nostra petita gran família

☐Que amb nosaltres continuïs sentint-te com a  casa, i et sentis especial

 

Saludables

☐Desitgem el millor per tu i els teus

☐Continuar tenint cura de la teva salut i benestar

 

Socials

☐Que el nostre cor continuï bategant per la solidaritat i per un món millor

 

Professionals

☐Continuar fent créixer Nexus

☐Oferir els millors i més capdavanters tractaments per a tu

 

Volem fer-te un regal per aquest nou any. Escriu la teva llista de propòsits, diuen que quan s’escriu és més fàcil visualitzar-los. Comparteix-la amb qui més t’estimes, t’ajudaran a aconseguir-ho. I per últim, penja-la en un lloc visible, que vegis cada dia, t’ajudarà a recordar tot el que vas aconseguint.

Que tots els teus propòsits es facin realitat!

 


ELS MEUS PROPÒSITS PER AL 2018

Descarrega aquí la llista de propòsits

 

Descarrega’t la publicació en pdf 

 

Un equip professional al teu servei cada dia.

Dr. Samuel Pinós, col·legiat 2825

Màster Universitari en Medicina Estètica

Especialista universitari en Medicina Estètica

Miembre numerari de la Societat Espanyola de Láser Medicoquirúrgic

Director de la Plataforma Láser de Nexus Biomèdic

Director mèdic de las clíniques Nexus

Màster en Ozonoteràpia Mèdica

 

 

 

 

Potser estaves buscant:

Eliminar greix localitzat, eliminar cel·lulitis, eliminar estries, eliminar tatuatges, perdre pes, propòsits any nou.

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?