Constància - body sculpture

Ara que hem començat el 2021 segur que t’has proposat diferents objectius: apuntar-te al gimnàs, començar una dieta, posar-te en forma, tenir més temps per a tu… per afrontar de la millor manera l’any.

El fet de marcar-te objectius et motiva i això és molt bo per fer el primer pas.

Tanmateix, la motivació és un factor important, tot i que no ho és tot!

Al principi la motivació és com un caramel, et dóna un impuls, i vas cada dia al gimnàs, a córrer… però tard o d’hora aquesta motivació comença a esvair-se.

Molts cops és perquè et crees unes expectatives molt altes. Vols els canvis massa aviat i et frustres si no els veus, llavors ho deixes córrer i tires la tovallola…

I si la motivació no ho és tot?

Quin altre factor hi ha?

La CONSTÀNCIA!

És un factor clau per assolir els nostres objectius. Ser constant et permetrà ser més pacient i aconseguir crear un hàbit. Així doncs, no dependràs tant de la motivació que pot ser inestable, i funciona depenent de l’estat d’ànim, de la feina, de les amistats…

Per tant, si t’enfoques en ser constant, crearàs uns hàbits saludables que et donaran l’adherència i disciplina. Arribat a aquest punt, ja pots dir que estàs pel camí d’assolir tot el que et proposis!

Molts cops es necessita l’ajut extern per adquirir aquesta constància. I apuntar-te al gimnàs i pagar la quota mensualment, està comprovat que no és precisament un factor de compromís a anar-hi.

Acostumem a comprometre’ns quan intervenen un o més d’aquests factors:

  • “Bon rotllo”: quan ho fas, t’ho passes bé
  • Personalització: quan el grup és reduït i tens un tracte de tu a tu amb el/la trainer. Et supervisa i notes com millores dia a dia; et coneix i sap què vols aconseguir; et recomana què i com fer-ho si tens alguna lesió
  • Adaptació: quan tens alternatives que s’adapten al teu horari, estil de vida i predisposició.

Aquests han estat els nostres pilars en els quals hem fonamentat el nou NexusGym. Un espai on es respira companyonia; on els grups són reduïts i el tracte amb la Núria és de tu a tu; i ara ens adaptem a la nova realitat, per això hem creat diferents MODALITATS:

  • Presencial: els dilluns i dijous a les nostres instal·lacions espaioses i equipades
  • Pack presencial i online: perquè tu escullis on fer la classe (presencial o online en directe dilluns i dijous) i quan (a l’hora convinguda o quan tu vulguis online)
  • Online: sense desplaçaments, les teves classes sempre seran connectades via Zoom
  • Assessorament esportiu: si t’agrada fer esport per lliure, sigui running o a casa tens eines i/o aparells, però no saps per on començar, hem creat aquest nou servei. Mitjançant visites mensuals, establireu les pautes necessàries segons el nivell. Així a poc a poc marcareu una millora en el rendiment i evitaràs lesions. A més, en supervisar mensualment les fites aconseguides (pes, índex de massa muscular…) també suposa un compromís personal, i evidentment, motivació.

estiraments NexusGym

Estiraments NexusGym

Exercicis NexysGym

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

    Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

    Contactar 973 279 810 680315500
    Sandra Grau (Coordinadora)

      Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

      Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

      Abrir chat
      ¿Necesitas ayuda?
      Hola, ¿en que podemos ayudarte?