Formació Torrevicens

Lleida, 13 de juliol de 2018.- Atesa la gran capacitat d’innovació, l’excel·lent professionalitat i el gran ventall d’equipament tecnològic en el camp de la medicina estètica, Clínica Nexus ha estat escollida per la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, junt amb l’IES Torre Vicens, per formar a les professores d’aquest últim, Raquel Jordan i Ares Sobrevia, tot fent una estada formativa en els nostres centres Nexus Biomèdic i Nexus Bioestètic.

Montse Monjo, gerent de la clínica, i Anna Garriga, tècnica superior especialista en estètica, han estat les persones responsables d’impartir la formació.

Aquesta estada respon a l’actual model educatiu que preveu la col·laboració del sector empresarial i educatiu, per tal que es pugui apropar, cada vegada més, la formació de l’alumnat de cicles formatius a les demandes reals de les empreses i institucions.

Els objectius a assolir han estat:

 • Conèixer l’ús dels aparells innovadors en estètica, les seves indicacions, efectes i contraindicacions
 • Aplicar tècniques de electroestètica i els seus tractaments: radiofreqüència, ultrasons, diatèrmia, làser, IPL, LPG, Vacumteràpia, etc.
 • Saber diagnosticar i analitzar els diferents tipus de pell amb aparatologia

 

Ens honra gratament ser un referent per poder formar al professorat dels i les joves que arribaran a ser els futurs professionals del sector, ateses les excel·lents possibilitats de formació que ofereix la nostra clínica.

Accions com aquesta ens reforcen com a icona en el nostre sector.

Compartir:
CategoryNoticies, Premsa
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?