Braços tonificats

Un braç perfecte podríem dir que és aquell amb  un equilibri o simetria entre bíceps, tríceps i musculatura de l’avantbraç, el que li ofereix una aparença estilitzada.

També pot ser que busquis uns braços més musculats, amb uns bíceps i tríceps voluminosos.

En qualsevol cas, el que perseguim són uns braços tonificats i ferms.

A partir de certa edat, ens comencem a preocupar per la pell flàccida, que amb qualsevol moviment es belluga en un vaivé que no ens agrada i ens pot arribar a acomplexar. I és que els braços és una de les zones del cos on més greix s’acumula, si no es manté una certa activitat.

Així doncs, la majoria d’adults, estan descontents amb l’aspecte dels seus braços. Sobretot persones sedentàries; i per raons genètiques,  les dones es ressenten a edat més jove que els homes.

És per aquest motiu que, pel que fa a la medicina estètica i l’estètica avançada, es dóna molta importància a aquesta zona, i sovint incorporem nous tractaments per a tractar:

 • FlacciditatFlacciditat braços
 • Greix i aparença de cel·lulitis
 • Taques
 • Tatuatges
 • Excés de pèl

I quins són aquests tractaments?

Carboxiteràpia

Redueix greix localitzat, elimina la cel·lulitis alhora que millora la textura de la pell. Donant-li un aspecte saludable i rejovenit.

El tractament consisteix en l’aplicació subcutània de Diòxid de carboni (CO2), essent una de les millors tècniques per combatre la cel·lulitis, la flacciditat i els cúmuls de greix.

Venusfreeze

Reverteix la flacciditat de la pell, aconseguint un tensat i reafirmament cutani, a més de conferir-li un aspecte més jove i millorant la textura i qualitat de la dermis.

És un tractament no invasiu que combina Radiofreqüència multipolar 3D i impulsos electromagnètics, basat en la tecnologia (MP)2.

Sculptage

Mitjançant l’estimulació electromagnètica, aconseguim millorar la flacciditat, tonificar el múscul i, fins i tot, segons el programa o paràmetres estipulats podrem arribar a guanyar múscul, o eliminar greix localitzat.

Làser Picosure

Aconseguim un aclariment de les taques, rejoveniment cutani i/o eliminació de tatuatges de tots els colors, incloent-hi els residuals i recalcitrants.

Es basa en el làser a picosegons amb 3 longituds d’ona.

Depilació làser mèdica

Podem oblidar-nos de l’excés de pèl en la zona de braços i espatlles de manera definitiva, gràcies a la depilació làser mèdica.

Clínica Nexus compta amb 10 aparells làser, amb els que incidim en qualsevol classe de pèl i fototips de pell.

 

Finalment podem recórrer a la cirurgia, anomenada braquioplàstia, o lífting de braços mitjançant la qual eliminem l’excés de pell i el greix excedent entre l’aixella i el colze. El resultat és definitiu i sense cicatrius.

 

Tots aquests tractaments pots trobar-los a Clínica Nexus. Recorda que la nostra primera visita informativa és gratuïta.

 

El nostre últim consell és mantenir una combinació d’entrenaments de força, cardiovasculars i una dieta saludable, això ens ajudarà a mantenir per més temps una aparença tonificada i no augmentar el greix dels braços.

 

Múscul braç

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?