Quedar-se embarassada és un viatge que no només dura nou mesos, sinó que va més enllà del part. Moltes dones no aconsegueixen recuperar el seu físic després de donar a llum i moltes vegades aquest fet provoca una davallada de l’autoestima o altres qüestions que poden afectar a la seva qualitat de vida, i fins i tot de parella. En la fase del postpart, la dona, no només ha d’adaptar-se a la seva nova vida, sinó que sovint ho ha de fer també amb els canvis que s´han produït al seu cos i amb un desajust hormonal patent. Aquest és el motiu que ha dut a la Instagrammer Núria Riquer, més coneguda com a @mis_twins a Instagram, a acudir a les mans dels professionals de Clínica Nexus després de ser mare de bessons. 

L’equip de Clínica Nexus, després d’avaluar la situació de la Núria, va decidir que la millor opció per definir el seu cos era la tècnica Sculptage, un equip d’estimulació muscular electromagnètica que ajuda a perdre greix i tonificar zones específiques del cos.

En aquest cas, van optar per aplicar aquesta tècnica a la zona abdominal, per ajudar a perdre greix i volum de l’abdomen i després tonificar-lo; i a la zona dels glutis, per reafirmar-los. El resultat, tal com explica la mateixa Núria, ha sigut tornar a tenir un cos tonificat sense fer dieta ni exercici després de passar per dos embarassos, l’últim d’ells de bessons. “He pogut recuperar el meu cos, estant tombada, un cop a la setmana i notant canvis des de les primeres sessions. Els abdominals es començaven a dibuixar ja en les primeres setmanes.” I és que una sessió de trenta minuts d’Sculptage equival a més de 1.000  abdominals i en glutis 2.000 esquats (“sentadilles”).

Els anys de trajectòria i el gran nombre de pacients satisfets de Clínica Nexus han fet que la Núria confiés al 100% en l’equip i ara, després dels resultats espectaculars obtinguts, recomana a totes aquelles dones que passin per un embaràs i no se sentin a gust amb el seu cos a posar-se en mans dels professionals del centre, i també a totes aquelles persones que senzillament vulguin eliminar cel·lulitis  o reafirmar i tonificar alguna part del seu cos.

En només dos mesos, equivalent a 10 sessions, la Núria ha aconseguit definir la seva figura i recuperar el seu físic sense fer exercici ni dieta, gràcies a la tècnica Sculptage.

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?