Augment de pits Clínica Nexus

Tenir millor aparença física, guanyar autoestima i confiança en si mateixa, veure la silueta més proporcionada o tenir sensació de joventut; poden ser alguns dels motius que porten a una dona a voler augmentar la mida dels seus pits. El resultat s’obté després d’una intervenció quirúrgica: la mamoplàstia, ja sigui d’augment o bé de reducció, segons l’objectiu de cada dona. La mamoplàstia és una de les cirurgies més freqüents a nivell mundial i que es sol realitzar, generalment, en dones d’entre 19 i 40 anys, com és el cas de la pacient C.T. A continuació coneix la seva experiència amb Clínica Nexus:

La C.T. no va dubtar en tornar a escollir a Clínica Nexus després dels grans resultats obtinguts en la depilació làser medica dos anys enrere. En aquest cas, va acudir a nosaltres altre cop per sotmetre’s a una mamoplàstia d’augment amb l’objectiu de sentir-se millor amb ella mateixa i, a la vegada, apostar per empreses de proximitat a l’hora d’escollir on fer-se la intervenció: “Sóc de les Terres de Ponent i hem de recolzar els establiments que tenim a prop, i més si són un referent a la província com és el cas de Clínica Nexus”.

La por i els dubtes perseguien la C.T. des de feia gairebé 20 anys, però, tal i com ella ha explicat, els professionals de Clínica Nexus l’han escoltat, tranquil·litzat i han resolt tots els dubtes a les seves preguntes, aconseguint així una normalització del procés durant tota la intervenció i una sensació d’èxit i alegria al despertar de l’operació. “En 20 dies he aconseguit el que volia des de feia 20 anys i no havia fet per por”.  També va destacar la gran atenció personalitzada: “agraeixo tota l’atenció que vaig rebre en tot moment, tant en el procés preoperatori com en el postoperatori, màxima amabilitat i preocupació pel pacient, per part del Dr. Chavarria i tot l’equip de Clínica Nexus”.

El cas de la C.T. ha estat satisfactori, amb una intervenció indolora i una bona i ràpida recuperació.

“Recomano a totes les dones que tinguin dubtes del seu físic a posar-se en mans dels experts de la Clínica Nexus. El resultat és espectacular i ens ho mereixem.”

Augment de pits Clínica Nexus

cirurgia de mama

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?