Acreditacions

acreditaciones

El nostre equip mèdic  és membre de les següents Societats:

Reconeixements

Clínica Nexus treballa sota uns estàndards de qualitat i professionalitat, que arriben a ser mereixedors de premis.
Orgullosos d’aquests reconeixements, fruit de l’empenta i dedicació diària, volem compartir-los a tots i totes vosaltres.

Premi a la “Millor directiva de l’any” atorgat a Montse Monjo
Premis Funde -Associació d’empresàries, directives i professionals 2014

Premi a la “Igualtat d’Oportunitats en l’àmbit laboral i Conciliació familiar i personal”
Premis Ap! Lleida – Associació Professional d’Empresàries 2018

Funde premia aquella directiva de departament o d’empresa que hagi liderat amb èxit un projecte o una empresa, assolint objectius de creixement, consolidació, expansió o innovació fixats.

“Rebre aquest premi ha estat per a mi una gran satisfacció. De ben joveneta sabia del cert que em volia dedicar a la bellesa, he anat sembrant el camí amb dedicació, però sobretot molta passió i empenta. He assumit riscos, he viscut molt bons moments… estimo la meva feina, i a tot el meu equip, sense ells seria molt difícil estar on estem, per tant, en part aquest reconeixement també és per ells i per elles.”

Montse Monjo

Categoria on es premia aquella empresa del territori, que implementi polítiques d’igualtat: sous i condicions laborals, conciliació de la vida familiar, laboral i personal (horari europeu, horari flexible, etc.) i tingui en compte el benestar dels seus treballadors i treballadores.

“Posem en valor a les persones que formen el nostre equip. Treballem per crear un entorn saludable, amigable alhora que professional. Amb aquest reconeixement, honorem a totes les persones que treballen a Clínica Nexus”.

Montse Monjo i Samuel Pinós

Grup Nexus

Doctoralia

La nostra Coordinadora, Sandra Grau, ha estat certificada per Doctoralia, com a professional de gestió administrativa i comunicació. Un reconeixement a les seves habilitats i experiència en gestió i atenció als pacients. La seva figura és el cor de tot centre mèdic.

Multiestètica

El portal mèdic Multiestètica reconeix a Clínica Nexus el reconeixement com un dels 50 especialistes més recomanats en Medicina i Cirurgia Estètica del 2019 a Espanya. La posició obtinguda ha estat la 3 de 4.707 clíniques.