Plataforma làser

Body Care. Underarm Laser Hair Removal. Beautician Removing Hair Of Young Woman's Armpit. Laser Epilation Treatment In Cosmetic Beauty Clinic. Hairless Smooth And Soft Skin. Health And Beauty Concept.

Els trets fonamentals de l’activitat com a centre de medicina estètica i salut són, per una banda, l’àmplia gamma de serveis i, per l’altra, l’evolució constant en la implantació de tècniques innovadores.
L’especialització, la preparació científica de l’equip professional i l’aparatologia d’última generació fan del centre Nexus el primer centre d’estètica integral per a la bellesa i la salut.

Dins la Plataforma làser i de fototeràpia de Nexus trobem diferents tractaments especialitzats per a:

Depilació làser mèdica – Elimina el pèl no desitjat de manera permanent

La Depilació làser és la tecnologia mèdica que s’utilitza per eliminar el pèl no desitjat en qualsevol zona del cos. Això s’aconsegueix mitjançant l’emissió d’un raig làser que inactiva el fol·licle pilós sense danyar la pell. D’aquesta manera, eliminem el pèl i impedim que aquest torni a créixer. Clínica Nexus ha estat i és la pionera a l´Estat espanyol en Depilació làser Mèdica. Té més de 21 anys d’experiència en aquest camp, milers de tractaments finalitzats amb èxit i milers en curs. Això permet que el seu personal sigui el més experimentat i, per tant, una garantia per evitar els riscos de la utilització d’aquesta nova tecnologia per mans inexpertes. A Clínica Nexus només utilitzem els equips que ha aprovat l’FDA americana com d’efecte permanent, aquests els tenim tots, i en les seves darreres versions “més eficaços i menys dolorosos”, fet que ens permet personalitzar al màxim el tractament i assolir els millors resultats en menys sessions.

A Clínica Nexus disposem de 10 sistemes de Depilació Làser Mèdica d´avantguarda per a un resultat 10

 

Lesions vasculars

Resultat inigualable amb tecnologies d’avantguarda Aquesta secció és un dels punts referencials de Nexus Biomèdic. Està integrada per 3 làsers diferents, i alhora complementaris, per al tractament  i  l’eliminació de  les  lesions  vasculars benignes  i  varius. A Nexus Biomèdic partim de la pertinent història clínica i exploració per tal de dissenyar el tractament més idoni per al pacient. Algunes de les lesions vasculars benignes que tractem a Nexus Biomèdic són:

 • Varius superficials i profundes.
 • Telangièctasis.
 • Hemangiomes.
 • Taques “vi de Porto”.
 • Rosàcies.
 • Malformacions venoses.

Lesions_vasculars

Lesions pigmentades

Elimina els tatuatges de qualsevol color Mitjançant la tecnologia IPL i múltiples sistemes làser, sols o combinats, eliminem pràcticament totes les lesions pigmentades benignes. L’estrella d’aquesta secció és, sens dubte, el làser TriVantage,   làser   de   referència   en   l’àmbit   mundial   per  la  seva incomparable eficàcia per al tractament d’aquestes lesions i l’eliminació de tatuatges de qualsevol color i que Nexus Biomèdic, sempre a l’avantguarda de la tecnologia més puntera i efectiva, ha incorporat a la seva plataforma làser en primícia a tot l’Estat espanyol. Aquesta tècnica permet el tractament de lesions pigmentades benignes com:

 • Lentígens solars i senils.
 • Taques “cafè amb llet”.
 • Pigues.
 • Nevus.
 • Queratosis seborreiques.
 • Eliminació de tatuatges.

Lesions_pigmentaries

Lesions dermatològiques i cicatrius

Elimina les imperfeccions de la pell Mitjançant la combinació d’un ampli ventall de làsers, tractem, de la manera menys traumàtica i més estètica possible, tot tipus de lesions dermatològiques benignes, com berrugues, nevus, xantelasmes… Cal esmentar especialment el tractament de les cicatrius i lesions dels queloides amb fototeràpia làser o combinada amb altres tècniques d’emplenament tissular, que en milloren l’aspecte. Gràcies a aquest ampli ventall de què disposa Nexus, podem individualitzar el tractament en cada cas.

Fotorejoveniment

Elimina els signes del pas del temps de la cara, el coll, l’escot i les mans tant en els vessants ablatius com en els no ablatius, disposem d’una àmplia gamma de làsers, equips d’IPL i sistemes LED que ens permeten seleccionar l’aparatologia més adequada, sola o combinada, per a cada cas en particular. Mitjançant aquests sistemes, s’aconsegueix millorar totes les característiques de la pell, eliminar arrugues i taques i, en definitiva, tots els signes que el sol i el pas del temps deixen a la nostra pell.

Tractaments_MedicinaAntiaging

Fototeràpia LED

Elimina les taques cutànies i l’acne La darrera tendència en dermatologia estètica és desenvolupar tècniques molt eficients però que no requereixin període de recuperació. Una d’aquestes tècniques és la fototeràpia LED (Omnilux), una tecnologia lumínica que ja és una autèntica revolució dins del camp medicoestètic per la seva versatilitat, comoditat d’aplicació i excel·lents resultats. A més, complementa multitud de tractaments i pot combinar-se amb substàncies fotosensibles (teràpia fotodinàmica) per incrementar-ne els resultats o ampliar-ne les indicacions.

Tractaments_MedicinaEsteticaFacial_Acne

Teràpia fotodinàmica. TFD

Elimina les taques cutànies i l’acne Certs tipus de fototeràpia es poden combinar amb àcids fotosensibles aplicats tòpicament per intensificar-ne o complementar-ne els resultats. Aquesta combinació és especialment útil, entre altres aplicacions, en:

 • Tractament de l’acne: eradica el bacteri i té un efecte antiinflamatori sobre les lesions.
 • Fotorejoveniment: incrementa la síntesi de col·lagen i millora el to i la textura de la pell.
 • Lesions precanceroses cutànies.
 • Eliminació de varius.

Potser estava buscant:
Tractaments làser Lleida, depilació Làser Lleida, plataforma làser Lleida, depilació mèdica làser Lleida, depilació professional làser Lleida, fotodepilació làser Lleida, làser diode Lleida, eliminació lesions vasculars amb làser, eliminar tatuatge làser, eliminar taques facials. làser TriVantage, eliminar taques de la pell, eliminar arrugues, laser varius Lleida