Medicina biològica

Tractaments Medicina Biologica Lleida

Nexus Biomèdic, sempre a l’avantguarda dels tractaments capdavanters en medicina estètica, incorpora al seu ventall terapèutic certs tractaments propis de la medicina biològica no sols per millorar els problemes estètics, sinó també per eliminar-ne o contrarestar les causes responsables. Neix, així, el concepte de bioestètica, una disciplina preventiva i curativa amb la qual s’intenta no només pal·liar els inestetismes, sinó també curar-los i prevenir-los actuant sobre les alteracions funcionals de base que els originen. Aquesta actuació va sempre lligada a la pròpia fisiologia, perquè sigui l’organisme qui reguli aquestes alteracions funcionals causants del problema.

A Nexus Biomèdic, som autèntics pioners en aquest camp i disposem de la millor aparatologia per a la seva aplicació.

Per ampliar la informació, podeu visitar la nova web especialitzada en ozonoteràpia, Ozonexus.

Oxigenoteràpia

Està científicament provat que l’oxigen aporta vitalitat a les cèl·lules i ajuda a eliminar els radicals lliures, a més de refermar i rejovenir la pell, ja que estimula la formació de col·lagen.

Per aconseguir uns resultats màxims, és fonamental un protocol de tractament personalitzat, una tècnica adequada i experiència en la seva aplicació.

A Nexus Biomèdic, a part del tractament tòpic, efectuem un tractament inhalatori complementari que en millora els resultats. Malgrat que no té cap contraindicació, cal fer-lo sota supervisió mèdica. Pot aplicar-se a tot tipus de pells i a qualsevol part del cos, tant en homes com en dones.

Carboxiteràpia

L’aplicació subcutània de diòxid de carboni és una de les millors teràpies per combatre la cel·lulitis, la flacciditat i els cúmuls de greix localitzat.

A part del seu efecte lipolític, el CO2 millora l’oxigenació i la microcirculació, ja que augmenta la quantitat i velocitat del flux sanguini de la zona tractada.

Com en l’oxigenoteràpia, per aconseguir els resultats desitjats, cal una tècnica específica i complementar-la amb altres tractaments protocol·litzats per nosaltres. S’han de realitzar diverses sessions, no té efectes secundaris i el pacient pot reincorporar-se immediatament a les seves activitats quotidianes.

Ozonoteràpia

A la nova unitat d’ozonoteràpia mèdica de Nexus Biomèdic, aprofitem a fons totes les virtuts que proporcionen els múltiples i diversos tractaments que es poden realitzar amb aquest gas.
Principals propietats de l’ozó:

 • Augmenta el nombre d’hematies i la quantitat d’oxigen que transporten i proporciona una gran oxigenació a tots els òrgans i teixits.
 • Flexibilitza la membrana dels glòbuls vermells, millora la microcirculació a nivell capil·lar, facilita la circulació perifèrica o distal i evita la formació de trombosis i embòlies.
 • Potent acció desinfectant, actua contra els bacteris, virus i fongs. Potent efecte analgèsic i antiinflamatori.
 • Efecte immunomodulador i d’augment de les defenses en general, tant en malalties agudes com cròniques.
 • Efecte antitumoral, de gran utilitat com a tractament coadjuvant del càncer.
 • Efecte antial·lèrgic.
 • Estimula la revitalització dels teixits, com la pell i les mucoses.
 • Acció energètica, actua contra la fatiga i el cansament.
 • Augmenta la producció de substàncies protectores antioxidants capaces de neutralitzar l’efecte nociu dels radicals lliures.
 • Millora notablement l’acció desintoxicant del fetge.
 • Redueix els nivells sanguinis de colesterol, triglicèrids i àcid úric.
 • Regula el cicle del son.
 • Millora l’estat depressiu.

Ozonoteràpia anti-aging

L’ozoneteràpia és el tractament anti-aging més potent que es coneix, especialment en la seva forma d’administració endovenosa, que ofereix en exclusiva a Lleida Nexus Biomèdic.

 • Oxigena intensament totes les cèl·lules de l’organisme i millora el funcionament de tots els òrgans i teixits.
 • Desintoxica a fons l’organisme.
 • Disminueix el cansament físic i l’estrès.
 • Millora totes les funcions orgàniques i, en definitiva, proporciona, a nivell sistèmic, els efectes beneficiosos propis de l’ozó.

Més informació a la nostra web ozonexus.info

Potser estava buscant:
Bioestètica Lleida, ozonoteràpia Lleida, oxigenoteràpia Lleida, carboxiteràpia Lleida, anti-aging Lleida, reduir greix localitzat Lleida