Micropigmentació

La micropigmentació és una forma de tatuatge cosmètic semipermanent utilitzat per a corregir o millorar les característiques facials pròpies.

La tècnica consisteix en la implantació de pigments composts per micropartícules en la capa epidèrmica de la pell, on existeix renovació cel·lular, de manera que amb el temps, el pigment introduït, pot ser eliminat pel nostre propi sistema limfàtic.

Els colors naturals estan especialment preparats per una aplicació individual i a la vegada són hipoal·lèrgics.

Es realitza en una sessió, i a partir d’aquest dia els pigments queden fixats a l’epidermis o a la dermis superficial, per una duració de 3-4 anys.

Al cap d’un mes, si és convenient, es pot realitzar un retoc o repàs per assegurar el color, matisar-lo, difuminar-lo…

APLICACIONS  DE LA MICROPIGMENTACIÓ I MICROBLADING:

Estètica

La micropigmentació o maquillatge semipermanent ofereix una alternativa als mètodes tradicionals de maquillatge diari.

Molt indicat per pacients amb al·lèrgies a la cosmètica decorativa, que portin lents de contacte, esportistes, gent amb poc temps i que han de cuidar el seu aspecte diàriament, o gent no hàbil en l’aplicació del maquillatge…

També es recomana quan hi ha asimetries (celles, ulls, llavis…), ja que mitjançant la tècnica del visagisme es crea harmonia i visualment queda corregit. A l’igual que els llavis molt fins que es fan més carnosos òpticament.

Cal diferenciar la Micropigmentació del Microblading. El Microblading és la nova tendència que permet canviar la forma i color de la cella, mitjançant la tècnica anomenada pèl a pèl. S’aconsella en casos de voler augmentar el volum de les seves celles de la manera més natural possible. I també, en aquells casos que per salut, estrès o problemes hormonals hagin sofert la pèrdua de pèl a les celles. Aquesta tècnica dóna l’oportunitat de lluir unes celles perfectes i naturals, donant com a resultat un augment de la bellesa de la cara. El microblading és una tendència actual estètica, models i actrius han optat per actualitzar la seva imatge mitjançant la població de les celles.

Reparadora

Al mateix temps és una tècnica utilitzada per reparar cicatrius postquirúrgiques (ex. arèoles mamàries*), cremades, alopècies… i qualsevol lesió que requereixi una pigmentació per fer-la més discreta, ja que aconseguirem difuminar-la i /o cobrir-la.

Tatuatge paramèdic*

El tatuatge paramèdic recrea permanentment l’arèola i el mugró després d’una mastectomia.

Com? És una tècnica hiperrealista amb la qual s’introdueixen i dipositen pigments en la pell mitjançant maniobres específiques que imiten visualment la textura i tonalitat d’una arèola real.

CAM (complex arèola mugró)

#tancaelcercle

Recreació hiperrealista del complex arèola-mugró en mames reconstruïdes i/o necrosis postquirúrgiques.

Amb la combinació de colors, llums i ombres, s’aconsegueix un efecte tridimensional.

Durada de la micropigmentació: de 2 a 5 anys (en pells fines i/o danyades. Per recomanació del cirurgià)

Durada del tatuatge: permanent

Per tant, podem dir que la micropigmentació, no és tan sols un tractament purament estètic. És una millora emocional, que ajuda a recuperar la confiança i la seguretat en un i una mateix/a, elevant l’autoestima i millorant en definitiva la seva qualitat de vida.

Potser estava buscant:
Maquillatge permanent Lleida, micropigmentació Lleida